Εγκώμια για Λαΐφη από το βελγικό Τύπο

Η Σταντάρ Λιέγης, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League,αποκλείστηκε από την Γκιλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας για το Κύπελλο Βελγίου.
 
Ο 23χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός, Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος αγωνίζεται στους "ρουζ" με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό δεν ήταν παρών στην αναμέτρηση κι αυτό ανάγκασε τα βελγικά ΜΜΕ να τον... αναζητήσουν.
 
"Ο Λαΐφης πέρασε σε δεύτερο πλάνο με τις πολλές αφίξεις ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι. Ο Κύπριος δείχνει όλο και πιο σημαντικός στην άμυνα της Σταντάρ", υποστηρίζει το κείμενο της "Walfoot".
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης έχει αγωνιστεί σε έξι ματς με τη Σταντάρ, σε κανένα από αυτά η ομάδα της Λιέγης δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Δειτε Επισης

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες
Κοντά σε συμφωνία Γιουβέντους και Τζόναθαν Ντέιβιντ
Η Μονακό πήρε τον Ανσού Φατί από τη Μπαρτσελόνα
Ο Μέσι ετοιμάζεται να πάρει αποφάσεις-Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του;
Στη ΝΕΟΜ συνεχίζει τη καριέρα του ο Λακαζέτ
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ματέο Ρουγγέρι
Ο Γκιρασί έστειλε την Ντόρτμουντ στα προημιτελικά
Tα αστέρια της βασίλισσας έλαμψαν και η Ρεάλ πέρασε στα προημιτελικά
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα