Ο Μαρτίνιουκ επέκτεινε το σερί του Ερμή στο 95' (pics_vid)

 Επιμένοντας για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Ερμής με τέρμα στο 95’ επικράτησε με 2-1 του Εθνικού και πέτυχε την τρίτη συναπτή του επιτυχία που τον ανεβάζει στην πέμπτη θέση με εννέα βαθμούς, δύο λιγότερους από την 4η Ομόνοια. Από την άλλη ο Εθνικός, με ένα βαθμό, παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Ο Ερμής είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ από το 8’ μετά την υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Ντε Μέλο από τον Τσικάρσκι, όμως ο Μπογκατίνοφ απέκρουσε την εκτέλεση του παθών. Ο πορτιέρε της ομάδας της Αραδίππου έκανε χειρονομία προς το διαιτητή μετά την απόκρουση (διαβάστε ΕΔΩ).

 

 


Η ομάδα της Αραδίππου τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα πριν από την ανάπαυλα, καθώς στο 43’ ο Μαρτίνιουκ με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Μπογκατίνοφ και έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι φάνηκε να παίρνει διαφορετική τροπή στο 70’ όταν ο Χατζηβασίλης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) για λογαριασμό του Εθνικού.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, ο Ερμής παρουσιάστηκε περισσότερο μαχητικός και επιδίωξε με περισσότερη μαχητικότητα το δεύτερο τέρμα, όμως η καλή απόδοση του Μπογκατίνοφ φαινόταν ότι θα του στερούσε.

 

Η τύχη όμως χαμογέλασε στους «φτεροπόδαρους» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, όταν ο Μαρτίνιουκ επιχείρησε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα για να σχηματιστεί το τελικό 2-1.

 
 
 
 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: Μαρτίνιουκ (43’, 90+5’) / Χατζηβασίλης (70’)

Κίτρινες: Χριστόφ, Μπάουμαν / Πιντσέλι, Αρέστη, Μπογκατίνοφ, Ενέσκου, Ντόβμπνια

Συνθέσεις
Ερμής (Ν. Παναγιώτου): 
Στυλιανού, Χριστόφ, Σίργκι (38’ Αντωνίου), Μπένγκα, Ντε Βρίσε, Μαϊσουράτζε, Μπάουμαν, Μαρτίνιουκ, Γιαγκουδάκης (49’ Αρτάμπε), Ντε Μέλο, Ντομινίκ (64’ Φερνάντες).
Εθνικός (Ντ. Ντόντσιτς): Μπογκατίνοφ, Μουλαζίμης, Γκριγκαλάβα (46’ Στόιτσεφ), Ντόβμπνια, Τσικάρσκι, Αρέστη (59’Γκαβρίλα), Πιντσέλι, Ενέσκου, Χατζηβασίλης, Κιπιάνι (85’ Κρατσούνοφ), Σαλάγια.

Δειτε Επισης

Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»