Οι επίδοξοι διάδοχοι του Ντεγκρά! (pics, vids)

Ο φόβος του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι; Όχι, αν πρόκειται για τους Μάρτιν Μπογκατίνοφ και Δημήτρη Στυλιανού! Τι κι αν στο τρέχον πρωτάθλημα έχουν παρέλθει μόλις πέντε αγωνιστικές; Στη διάρκειά του ο 30χρονος τερματοφύλακας του Εθνικού Άχνας και ο 32χρονος ομόλογός του στον Ερμή Αραδίππου έχουν πιστωθεί ήδη από δύο αποκρούσεις στις ισάριθμες φορές που κλήθηκαν να εξουδετερώσουν πέναλτι!
Τοιουτοτρόπως ευρίσκονται στο κατόπι του Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος την περίοδο 2011/12 ως τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του ούτε σε ένα από τα πέντε πέναλτι που εκτελέστηκαν εναντίον του σ’ επίπεδο πρωταθλήματος. Τον Αργεντινό από τα ένδεκα βήματα είχαν αποτύχει να νικήσουν οι Ντιέγο Λεόν (Νέα Σαλαμίνα), Εστεβάν Σολάρι (ΑΠΟΕΛ), Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς (Αλκή), Βενσάν Λαμπάν (Ανόρθωση) και Κρίστιαν Κιρόβσκι (Απόλλων).
Ο Μπογκατίνοφ έχει αποκρούσει μέχρι στιγμής τα πέναλτι των Αντρέ Άλβες (ΑΕΚ, 2η αγωνιστική) και Ίμπσον ντε Μέλο (Ερμής, 5η αγωνιστική), ενώ ο Στυλιανού έχει εξουδετερώσει τις εκτελέσεις των Γιώργου Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ, 2η αγωνιστική) και Μπεμπέτο (Δόξα, 4η αγωνιστική).
Θυμηθείτε μέσα από φωτογραφίες και videos τις επεμβάσεις των δύο penalty-killers:
 
Η απόκρουση του Μπογκατίνοφ απέναντι στον Άλβες


 


 
Η απόκρουση του Μπογκατίνοφ απέναντι στον ντε Μέλο


 

 
Η απόκρουση του Στυλιανού απέναντι στον Εφραίμ



 
Η απόκρουση του Στυλιανού απέναντι στον Μπεμπέτο



  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»