«Η άμυνα δεν είναι το Νο1 όπλο μας»

Ο Γιώργος Μερκής έδωσε το παρών του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό από πλευράς παικτών.

«Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα ομάδα και μετά το τελευταίο στραβοπάτημα θα θέλει το come back με νίκη πάνω μας για να φτιάξουν τη διάθεση του κόσμου. Είμαστε παανέτοιμοι, δουλέψαμε σκληρά και ελπίσουμε κέρδος» ήταν η αρχική δήλωση του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ.

Για το ότι είναι δυνατή έδρα το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατή έδρα, Έχουν λυγίσει σπουδαίοι αντίπαλοι αλλά και εμείς σαν ΑΠΟΕΛ έχουμε αγωνιστεί σε πολλά γήπεδα και έχουμε μάθει να λειτουργούμε κάτω από πίεση. Θα προσπαθήσουμε για το αποτέλεσμα».

Αν θα είναι ανοικτό ή κλειστό παιχνίδι:  «Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πιέσει, να κερδίσει τον κόσμο και να τον βάλει στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το πρώτο 20λεπτό. Αν αμυνθούμε σωστά και δεν δεχτούμε γκολ στα αρχικά στάδια θα δούμε ενδιαφέρον και καλό παιχνίδι».
 
Αν η άμυνα είναι το νούμερο ένα όπλο του ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι το νούμερο ένα όπλο μας. Το όπλο μας ότι γενικά σαν ομάδα αρκετά δυνατή. Η άμυνα αρχίζει από τους επιθετικούς δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή. Αν  καταφέρουμε να μην δεχτούμε γκολ πιστεύω θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα.
 
Για το ότι θα παίξει μια ελληνική με μια ελληνοκυπριακή ομάδα: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς με τον Ολυμπιακό και γενικά με μια ελληνική ομάδα. Βλέπουμε τον αγώνα σαν πρόκληση, στόχος μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν είναι αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Ίσως τις προηγούμενες χρονιές να θέλαμε και θέλουμε να κερδίζει, αλλά όταν παίζουμε εναντίον τους θέλουμε το καλό αποτέλεσμα».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»