Η έκρηξη του Κετσπάγια στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Είναι γνωστό ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας προπονητής που ζει το ποδόσφαιρο με πολύ πάθος και μεγάλη ένταση. Όσο ήπιων τόνων άνθρωπος είναι γενικά, τόσο εύκολα μπορεί να... τρελαθεί αν δει κάτι από τους ποδοσφαιριστές του που δεν του αρέσει. Κάτι που οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει ήδη στην μέχρι τώρα θητεία του στην ομάδα, κυρίως σε κάποια φιλικά (όπως για παράδειγμα στο Περιστέρι, στο 0-0 με τον Ατρόμητο), αλλά και σε προπονήσεις.  
 
Μάλιστα, ο τεχνικός της Ένωσης έχει αναφερθεί κατά καιρούς σε αυτό το ζήτημα σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του, με πιο πρόσφατο παράδειγμα μια προ ημερών ομιλία του, στην οποία τους είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι «ξέρω ότι το πάθος μου, μου βγάζει ένταση καμία φορά, αλλά θέλω να ξέρετε ότι αν μιλήσω έντονα κάποια στιγμή, δεν σημαίνει ότι έχω προσωπικό πρόβλημα με κάποιον ή ότι το κρατάω».
 
Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο προσκήνιο και συζητείται ένα ξέσπασμα του Γεωργιανού προπονητή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, στην οποία πράγματι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν ίσως για πρώτη φορά τον προπονητή τους τόσο έξαλλο.
 
Η εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Γηραιό -η οποία ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν... αποκαρδιωτική- εκνεύρισε έντονα τον Κετσπάγια, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια της Ένωσης και... εξερράγη, κατά βάση «μονολογώντας» σε πολύ έντονο ύφος για την εμφάνιση της ομάδας και στη συνέχεια κάνοντας δριμύτατες παρατηρήσεις τόσο στον Τόμας Πέκχαρτ, όσο και συνολικά στους παίκτες του.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αιφνιδιάστηκαν από την ένταση που έβγαλε ο προπονητής τους και είναι χαρακτηριστικό ότι βασικός (και πρωτοκλασάτος) παίκτης επενέβη με στόχο να εκτονωθεί η κατάσταση. Κάτι που συνέβη, με το όλο σκηνικό να κρατάει λίγα λεπτά και την Κετσπάγια στη συνέχεια να δίνει κάποιες οδηγίες στους παίκτες του και να βγαίνει έξω από τα αποδυτήρια, όπου είχε τετ α τετ με τους Χριστοδουλόπουλο και Πλατέλλα, που αμέσως μετά (με την έναρξη του δεύτερου μέρους) μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγή.
 
Η ΑΕΚ βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Ωστόσο, μετά τη λήξη του αγώνα ο Τιμούρ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας σε ήπιο ύφος στους παίκτες του ότι «είδατε πως αν δεν παίξεις, δεν μπορείς να κερδίσεις καμία ομάδα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».
 
Το ίδιο έκανε και στη χθεσινή ομιλία του, στην οποία αναφέρθηκε ελάχιστα στο παιχνίδι της Δευτέρας, επιλέγοντας να τους στρέψει την προσοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αφήνοντας να τους αναλύσει τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Ηρακλή στη σημερινή προπόνηση, στην οποία τους έδειξε σε βίντεο επιλεγμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι...
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες