Αστοχία, αδικία και ήττα 2-0 για τον Παναθηναϊκό από την Θέλτα

Kρίμα και άδικο για τον Παναθηναϊκό στο Βίγκο της Ισπανίας καθώς γνώρισε την ήττα από την Θέλτα με 2-0 πληρώνοντας την αστοχία του, την αδικία εις βάρος του και την κατάρρευση του στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Βας που πέρασε ως αλλαγή στο ματς άλλαξε τη ροή του αγώνα με μια ασίστ και ένα γκολ σε πέντε λεπτά.
 
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Europa League και οι πράσινοι σε συνδυασμό με τη νίκη του Άγιαξ επί της Σταντάρ με 1-0 θα τα παίξουν όλα για όλα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τους Βέλγους.
 
Ηττήθηκε παρά την πολύ καλή εμφάνιση για 80 λεπτά
Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με ένα 3-5-2 στηριζόμενος όπως είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου στους έμπειρους ποδοσφαιριστές του απέφυγε τα πειράματα. Έτσι παρέταξε το τριφύλλι με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, οι τρεις της άμυνας ήταν οι Κουτρουμπής, Σάμπα και Μολέντο και μπροστά τους έπαιξαν δεξιά ο Κουλιμπαλί, στο κέντρο οι Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες και αριστερά ο Λουντ. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Ιμπάρμπο και Μπεργκ.
 
Από την άλλη ο Μπερίσο παρέταξε και αυτός την ομάδα του με ένα 4-3-3 με τον Γκουϊντέντι να κινείται ως προωθημένος και τον Ρόσι να προσπαθεί από πίσω να προσπαθεί να διασπάσει με κινήσεις δεξιά και αριστερά την άμυνα του τριφυλλιού.
 
Ο Παναθηναϊκός τα πήγε εξαιρετικά για 80 λεπτά αλλά πλήρωσε την αστοχία του, κυρίως του Ιμπάρμπο, και την αδικία καθώς στην ανατροπή του Κολομβιανού στο 68' θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πάντα υπέρ των πράσινων. Στο δεύτερο μέρος όμως και δη στο τελευταίο δεκάλεπτο πλήρωσε και την κούραση καθώς η Θέλτα έχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές της ήταν πιο φρέσκια από το τριφύλλι και το τελευταίο δεκάλεπτο άνηκε στους Ισπανούς.
 
Γήπεδο: "Balaidos"
 
Διαιτητής: Luca Banti (ITA)
Βοηθοί: Lorenzo Manganelli (ITA), Alessandro Giallatini (ITA)
 
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Davide Massa (ITA), Daniele Doveri (ITA)
 
4ος διαιτητής: Matteo Passeri (ITA)
 
Θέλτα (Μπερίσο): Άλβαρεθ, Μάγιο, Φοντάς, Χόνι Κάστρο, Καμπράλ, Πάμπλο Ερνάντες, Μαρσέλο Ντίας, Ναράνχο (60' Σίστο), Σενιέ (71' Βας), Γκουιντέτι, Τζουζέπε Ρόσι (79' Ιάγο Άσπας).
 
Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (87' Εμποκού), Σάμπα, Μολέντο, Λουντ, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.
 
Γκολ:  84' Γκουϊντέτι, 89' Βας
Κίτρινες: 50' Καμπράλ/49' Βιγιαφάνιες, 87' Σάμπα
 
Πηγή: www.sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα