Φιλική νίκη ΑΕΚ επί Ανόρθωσης (pics + vid)

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ δύο ιστορικών σωματείων Ανόρθωσης και ΑΕΚ με πολλά κοινά, τον Αντώνη Παπαδόπουλο και την προσφυγιά. Αναμφισβήτητα, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον προπονητή της ΑΕΚ, Τιμουρ Κετσπάγια, που άφησε το στίγμα του στην ιστορία της ομάδας της Αμμοχώστου.
 
Εμφανώς καλύτερη αποδείχθηκε στο γήπεδο η ΑΕΚ σε σύγκριση με την Ανόρθωση, παίρνοντας τη νίκη με 3-1. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να «τρυπήσει» εύκολα την άμυνα της Ανόρθωσης και να φθάσει στην νίκη. Από την πλευρά της ομάδας της Αμμοχώστου δεν δημιουργήθηκαν oι κατάλληλες ευκαιρίες έτσι ώστε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ανέστη, αφού η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
 
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 7 μ.μ. και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής:
 

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκόμες, Ολιβέιρα, Σέρνα, Ζαπατέρια, Αγκουιλάρ, Οικονομίδης, Κολούνγκα (63’ Πελέ), Σάντος, Γκονσάλβες (86’ Αριστοτέλους)

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (85’ Κολοβέτσιος), Ντίντακ (66’ Ντίας), Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Βάργκας (46’ Χριστοδουλόπουλος), Ροντρίγκες (59’ Γαλανόπουλος), Πλατέλλας (46’ Αραβίδης), Πέκχαρτ (46’ Αλμέιδα)

 
Δείτε πως διαμορφώθηκε το τελικό 1-3: 
 

Μπροστά στο σκορ βρίσκεται η ΑΕΚ από το 2' με αυτογκόλ του Αλμπέρτο. Ο Ντίντακ Βιλά βγήκε από τα αριστερά που έκανε και τη σέντρα, ο Κόπριβετς έκανε άστοχη έξοδο με την μπάλα να κοντράρει στον Αλμπέρτο, ο οποίος άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.
 
Ισοφάριση στο 37' για την Ανόρθωση με τον Γκονσάλβες από την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτυ, ανέλαβε και την εκτέλεση. Ο Ισμαέλ Γκονσάλβες εκτέλεσε το πέναλτι, νίκησε τον Ανέστη κι έκανε το 1-1.
 
Προβάδισμα για την ομάδα της ΑΕΚ 2-1, με τον Αλμέιδα στο 49'.
 
3-1 για την ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο από αριστερά να υποδέχεται την μπάλα και με προσποίηση να "αδειάζει" την άμυνα της Ανόρθωσης και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του