Κατελάρης: «Δεν θα μπορούσα να είμαι εθνικιστής, ούτε ρατσιστής»

Αποστομωτική απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν με αφορμή μήνυμα που ανάρτησε μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία, έδωσε ο Φάνος Κατελάρης, O νεαρός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας τονίζει, μεταξύ άλλων. ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εθνικιστής και ρατσιστής μετά από 13 χρόνια στην Ομόνοια και μητέρα από την Αφρική. Επίσης, διαβεβαιώνει ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόση ένταση και συναισθήματα συνανθρώπων του.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του Φάνου Κατελάρη:
 
"Νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, όσον αφορά την ανάρτησή μου μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων.
 
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ήταν απλα ένα αθλητικό γεγονός, ένα ποδοσφαιρικό παιχνιδι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρει άλλες διαστάσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με τον αθλητισμό. Η ένταση που προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο ενθουσιασμός της στιγμής, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο...
 
Ο Φάνος Κατελάρης, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι εθνικιστής, ούτε ρατσιστής. Σέβομαι κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από την εθνικότητά του, τη θρησκεία του, το χρώμα του και το φύλο του. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ίσχυε κάτι διαφορετικό όταν η μητέρα που με γέννησε κατάγεται από την Αφρική;
 
Πώς θα μπορούσα να έτρεφα τέτοια αισθήματα, απο τη στιγμή που αγωνίζομαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ εδω και 13 χρόνια; Γαλουχήθηκα με τα ιδανικά, τις ιδέες και τις αξίες αυτής της μεγάλης ομάδας.
 
Κλείνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω πως σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα ούτε να προκαλέσω ένταση, αλλα ούτε και τα συναισθήματα συνανθρώπων μου.
 
Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στον κόσμο της και συνεχίζω τη σκληρή δουλεια για να βελτιώνομαι καθημερινά ως ποδοσφαιριστής, με στόχο να έχω επιτυχίες και να κατακτήσω τίτλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ.
 
Ευχαριστώ την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της και ειδικότερα τη ΘΥΡΑ 9, όπως και την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους, καθώς απο την πρώτη στιγμή ήταν στο πλάι μου και με στήριξαν".
 

Δειτε Επισης

Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του