«Το γκολ έκανε πιο εύκολα τα πράγματα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και τον τρόπο δράσης των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.
 
«Δείξαμε ότι ήρθαμε εδώ πιστεύοντας στη νίκη. Πιέσαμε λίγο ψηλά και κρατήσαμε κλειστούς χώρους στον αντίπαλο. Πετύχαμε ένα γκολ νωρίς που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Είναι δύσκολο να παίξεις εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε το παιχνίδι που σχεδιάσαμε και είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ακόμα και όταν έπαιξαν με δύο επιθετικούς στο τέλος. Ελέγξαμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε». 
 
Σε ερώτηση αν η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τη Δόξα. Είναι μικρό χρονικό διάστημα για επαναφορά όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Δειτε Επισης

Σαλάχ: «Ποιος περίμενε ότι η μετάβαση από τον Κλοπ στον Σλοτ θα ήταν τόσο επιτυχημένη;
Αντιδρούν οι οργανωμένοι για την αλλαγή στο έμβλημα της ομάδας
ΒΙΝΤΕΟ: Τουρίστριες ζήτησαν από τον Λαμίν Γιαμάλ να τις βγάλει φωτογραφία χωρίς να ξέρουν ποιος είναι
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ είναι έτοιμος, ο Ρόδρι δεν είναι ακόμα διαθέσιμος»
Επιθυμούν ξανά συνεργασία με Τζέραρντ
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Η ήττα της Σάλτσμπουργκ έφερε... χαμόγελα στον Παναθηναϊκό
Φάμπρεγας: «Μας ενδιαφέρει ο Έρικ Γκαρσία»
«Θα κάνουμε pasillo στη Λίβερπουλ»