«Με τέτοιους αντιπάλους, γράφει ο καθένας τη δική του ιστορία»

Στην προσπάθεια να περιοριστεί ο αντίπαλος και στη δημιουργία του παιχνιδιού από πλευράς της Εθνικής Κύπρου εστίασε τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού με το Βέλγιο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Χριστάκης Χριστοφόρου.
 
O ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline ήταν στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ και κατέγραψε όσα ειπώθηκαν από τον Κύπριο τεχνικό.
 
Για τον αντίπαλο: «Το Βέλγιο είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αυτό μας έδωσε περισσότερο κίνητρο για να κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα, γιατί με τέτοιους μεγάλους αντιπάλους γράφει ο καθένας τη δική του ιστορία. Μαζί με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, καλούμε και τον κόσμο να έρθει στο παιχνίδι και να τους στηρίξει. Οι παίκτες με τον κόσμο στο πλάι τους πωρώνονται και θα δώσουν τα πάντα».
 
Για τη δήλωσή του για προσπάθεια δημιουργίας ρεκόρ βαθμών: «Κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Αν θα κάνουμε ρεκόρ βαθμών, αυτό θα φανεί στη συνέχεια».
 
Για τον αυριανό αγώνα και τη πορεία του Βελγίου στο Euro: «Ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας είναι θετικό. Ελπίζω να έχουμε καλό ξεκίνημα και να κρατήσουμε τον κόσμο κοντά μας μέχρι το τέλος. Η Εθνική Βελγίου δεν έχει αλλάξει. Ήταν ξεχωριστά τα παιχνίδια στη προηγούμενη διοργάνωση. Για το Euro βλέπουμε πόσο αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφού είχαν τις προδιαγραφές να πάνε μακριά».
 
Για το πώς προσεγγίζει το παιχνίδι: «Υπάρχουν δύο στοιχεία. Πώς να σταματήσεις τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, πως θα κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας».
 
Για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι εντός έδρας: «Όσο σαν ποδοσφαιριστής, τώρα σαν προπονητής. Νιώθω μεγάλη αγωνία για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Το θέλω διπλά να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα».
 

Για το αν η Εθνική είναι καλύτερη από πέρσι: «Η Εθνική προσφέρεται για τους παίκτες να γίνουν καλύτεροι και να τους δουν ομάδες του εξωτερικού. Είναι η βιτρίνα και τους δίνει ευκαιρίες. Αν αυτή η Εθνική είναι καλύτερη από την προηγούμενη, θα δείξει., Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό».

 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα