«Η κάρτα φιλάθλου θα γίνει, ευελπιστώ πριν από τα Χριστούγεννα»

Μπορεί να υπάρχει η εντύπωση ότι η υπόθεση «κάρτας φιλάθλου» έχει ξεχαστεί, εντούτοις σύμφωνα με τοποθετήσεις – στο μεσημεριανό δελτίο του Alpha  - του προέδρου του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη, υπάρχει αισιοδοξία ότι πριν από τα Χριστούγεννα το συγκεκριμένο μέτρο θα εφαρμοστεί.
 
Αιτιολογώντας την καθυστέρηση που υπάρχει ανάφερε ότι είχε γίνει ένσταση μετά την επιλογή συγκεκριμένης προσφοράς και ως εκ τούτου έπρεπε να επαναξιολογηθούν όλες οι προσφορές προκειμένου να γίνει νέα επιλογή.
 
Για το πότε υπολογίζεται να ληφθεί το μέτρο της κάρτας φιλάθλου: «Η κάρτα φιλάθλου δεν είναι ένα πράγμα. Είναι μία σειρά πραγμάτων. Εγώ θεωρώ ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων εάν κατακυρωθεί την άλλη εβδομάδα τα έργα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα και πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε κάρτα φιλάθλου».

Για όσα ακούγονται ότι κάποιοι δεν θέλουν να αναλάβουν το πολιτικό κόστος και ότι από τον ΚΟΑ ίσως να εξυπηρετούνται συμφέροντα: «Ότι και να είναι το αποτέλεσμα θα ακουστούν διάφορα. Υπάρχουν διαδικασίες και νόμοι οι οποίοι πρέπει να ακολουθηθούν. Η αναθεωρητική αρχή προσφορών έχει ακυρώσει μία προσφορά, θα πρέπει να γίνει επαναξιολόγηση των προσφορών.

Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο στάδιο των αξιολογήσεων δύο εταιρείες υπήρχαν, οπότε αν η πρώτη ακυρώθηκε δεν μένουν και πολλά περιθώρια χωρίς να θέλω να προκαταλάβω. Θα αξιολογηθούν και οι υπόλοιπες έξι  για να είμαστε σωστοί και η ομάδα την Τρίτη στο συμβούλιο ευελπιστώ θα είναι έτοιμη να μας φέρει να κατοχυρώσουμε την προσφορά.

Πρέπει να θυμίσω ότι η απόφαση της αναθεωρητικής βγήκε στις 30 Μαΐου, είχαμε λίγη καθυστέρηση στην αξιολόγηση γιατί έπρεπε να γίνει η δέουσα έρευνα με την έννοια ότι έπρεπε να ξανά γίνουν και οι έξι προσφορές να επαναξιολογηθούν. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι κιβώτια η κάθε προσφορά. Θεωρώ  ότι ήταν λογική η καθυστέρηση, ήταν αναμενόμενη υπό τις νέες συνθήκες, είμαστε προς το τέλος, ευελπιστώ ότι τίποτα δεν θα μας σταματήσει».
 
Για το αν πιστεύει στην χρήση της κάρτας: «Την πιστεύω ακράδαντα, είναι ένα όπλο το οποίο θα μπορέσει να καταπολεμήσει τη βία στα γήπεδα». 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα