Οι καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού (αποτελέσματα ψηφοφορίας)

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ έδωσε πάσα στους αναγνώστες του για να επιλέξουν την καλύτερη μεταγραφή από τις ομάδες που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα και καταγράφει τα αποτελέσματα.
 
Στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ με ποσοστό 46% ο Γιάννης Γιαννιώτας αναδείχθηκε ως η καλύτερη μεταγραφή των «γαλαζοκιτρίνων» στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Στις προτιμήσεις των οπαδών ακολουθεί ο Φακούντο Μπερτόλιο με ποσοστό 26%, ενώ το 7% όσων ψήφισαν επέλεξαν τον Αντρέα Ορλάντι.
Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης είναι μακρά του δεύτερου η μεταγραφή που ενθουσίασε τους φίλους της ΑΕΚ. Ο επί χρόνια αρχηγός του ΑΠΟΕΛ συγκέντρωσε το 45% των ψήφων, με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη ν’ ακολουθεί με ποσοστό 18%.
Η «αρπαγή» του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Αρκάντιους Πίεχ είναι αυτή που επέλεξαν ως κορυφαία μεταγραφή του Απόλλωνα οι ψηφοφόροι του poll. Ο Πολωνός φορ μάζεψε ποσοστό 38% με τον Μιγκέλ Μπεντόγια να επιλέγετε από το 17% ως η κορυφαία μεταγραφή των κυπελλούχων.
Καθαρή νίκη του Ματ Ντάρμπισαϊρ στην Ομόνοια, με τον Άγγλο επιθετικό να συγκεντρώνει το 41% όσων ψήφισαν την καλύτερη μεταγραφή των «πρασίνων». Ο Αμίρ Αγκάγιεφ έκλεψε τις εντυπώσεις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε σε Κύπρο και Ευρώπη και με ποσοστό 19% έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις των φίλων του «τριφυλλιού».
Η πιο ηχηρή μεταγραφή της Ανόρθωσης το καλοκαίρι, αυτή του Ρούμπεν Ράγιος, επιλέγηκε ως η καλύτερη με ποσοστό 35%, με δεύτερο στις προτιμήσεις των φίλων της «Κυρίας» τον Γιώργο Οικονομίδη με 25%.
Στην ΑΕΛ η επιστροφή του Ντόσα Τζούνιορ ήταν αυτή που ενθουσίασε τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων» που ανέδειξαν τον δυναμικό στόπερ ως την καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού με ποσοστό 18%.
 
Δείτε εδώ το poll του ΡΕΠΟΡΤΕΡ για την ανάδειξη της καλύτερης μεταγραφής των διεκδικητών του τίτλου

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα