«Φάνηκε η διαφορά επιπέδου»

Τη διαφορά ποιότητας με το Βέλγιο παραδέχτηκαν σε δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι στο ΓΣΠ ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι παίκτες της εθνικής Κύπρου, οι οποίοι όμως έστρεψαν αμέσως το βλέμμα στις επικείμενες υποχρεώσεις επισημαίνοντας πως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Αναλυτικά όσα δήλωσε...
…ο Χριστάκης Χριστοφόρου: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε ίσος προς ίσον το Βέλγιο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση, γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι πιο ψηλή ομάδα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στην επανάληψη αντέξαμε ως το 60’, μετά το 2-0 δεν είχαμε δυνάμεις. Φάνηκε η διαφορά επιπέδου, όμως είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, έδωσαν τα πάντα, στα θετικά ότι είχαμε το επίσημο ντεμπούτο τριών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 που θα παίζουν για χρόνια. Κρίμα κι άδικο το αποτέλεσμα για την προσπάθεια των παικτών, αλλά και για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Είπα στους παίκτες μου να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, είναι μόνο η αρχή. Στη συνέχεια πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
…ο Γιώργος Εφραίμ: «Αρχίσαμε καλά, όμως δεχτήκαμε το γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε ν’ αντιδράσουμε και είχαμε 1-2 καλές ευκαιρίες. Ανεβήκαμε για να πιέσουμε το Βέλγιο, το οποίο είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό, ειδικά στο β’ ημίχρονο, αύξησε τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών μας. Δεχτήκαμε και το δεύτερο τέρμα κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ανεξαρτήτως της δυναμικής του αντιπάλου, δεν παύει να είμαστε στενοχωρημένοι. Θα κυνηγήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ικανοποιημένοι δεν είμαστε, όταν δεν κερδίζουμε, φάνηκε όμως ότι οι Βέλγοι με τους παίκτες τους να αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είχαν καλύτερο ρυθμό και περισσότερες αντοχές».
...ο Κωνσταντίνος Λαΐφης: «Μπήκαμε στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν αδικαιολόγητα, μετά από αποκρούσεις του τερματοφύλακα δεν ακολουθήσαμε τις φάσεις… Δώσαμε όσα μπορούσαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Συνεχίζουμε, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Περιμένουμε περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι πέρυσι».
...ο Γρηγόρης Κάστανος: «Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά βασικός με το εθνόσημο, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Στενοχωριέμαι για τον κόσμο που πίστεψε σε μας, αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθούμε ξανά και ξανά μέχρι να πάμε Μουντιάλ. Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος, θα προσπαθήσουμε και θα δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και τους εαυτούς μας».

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα