«ʼλλη Ομόνοια περίμενε ο κόσμος της» (vid)

Για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας αλλά και για τις προσωπικές του προσδοκίες, μίλησε αποκλειστικά στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων» Ονησίφορος Ρουσιάς. Στα πλαίσια της παρουσίασης του ρόστερ και των νέων επίσημων εμφανίσεων της Ομόνοιας, o Ρουσιάς αναφέρεται στην απώλεια βαθμών, στην ετοιμότητα του αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Επίσης δηλώσεις στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online παραχώρησε και ο νεοαποκτηθείς, Δήμος Χατζάρας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ονησίφορου Ρουσιά στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online:

«Η παρουσία της ομάδας μέχρι στιγμής δεν είναι η κατάλληλη που θα περίμενε ο κόσμος. Γίνεται μία καινούργια αρχή αυτή την σεζόν με 14 νέους ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε στα παιχνίδια που θα έρθουν και από το Σάββατο, να ξεκινήσουμε ιδανικά. Κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τους τρείς πόντους».

Εάν η απώλεια βαθμών επηρέασε την ομάδα:
«Σίγουρα επηρέασε η απώλεια βαθμών, διότι στόχος ήταν τα πρώτα παιχνίδια να ξεκινήσουν νικηφόρα για να πάρεις μία δυναμική για τα ντέρμπυ με καλύτερη ψυχολογία».

Ως ένα δυνατό «όπλο» στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας:
«Στην παρούσα φάση είμαι στο στάδιο της αποθεραπείας μου, πιστεύω όταν επανέρθω και είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Για την Ομόνοια φέτος:
«H Ομόνοια είναι αναγκασμένη κάθε παιχνίδι να πηγαίνει για τους τρείς πόντους, πράγμα που με πολλή δουλειά θα το καταφέρουμε, και παιχνίδι με παιχνίδι  να βλέπουμε μπροστά μας».
 
Μήνυμα προς τον κόσμο:
«O κόσμος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας, να παραμείνει δίπλα μας, και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%  των δυνατοτήτων μας στο γήπεδο για να τους δώσουμε τη χαρά πίσω».  
 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δήμου Χατζάρα στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online:


«Η αρχή πάντα είναι δύσκολη αφού προστέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και χρειάζεται λίγος χρόνος να προσαρμοστούμε.  Στόχος της ομάδας να βελτιωνόμαστε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».


«Το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι ανταγωνιστικό και πολύ καλό. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας, με μοναδικό στόχο τη νίκη».

«Ο κόσμος να βοηθάει την ομάδα και να έρχεται στο γήπεδο κάθε παιχνίδι».
 

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα