Καρντόσο: «Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Καρντόσο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, όπου μίλησε για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».
Ο 33χρονος Παραγουανός επιθετικός μίλησε στο Unicanal της Παραγουάης, τονίζοντας πως η απόφαση για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Ολυμπιακό ήταν κάτι που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Δεν το σκέφτηκα και πολύ να έρθω μόλις έμαθα ότι με θέλουν γιατί γνώριζα το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Πραγματικά δεν υπήρχε κάτι για να σκεφτώ και κατά κάποιο τρόπο νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από Πορτογάλους, ενώ πολλοί συμπαίκτες μου μιλάνε ισπανικά, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε ο Καρντόσο.
Για το γεγονός ότι οι φίλοι της Τραμπζονσπόρ δεν ήθελαν να φύγει από την ομάδα: «Σίγουρα υπήρχε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, όμως στην ομάδα δεν υπολόγιζαν σε εμένα. Ήρθε αυτή η πρόταση από τον Ολυμπιακό και με έκανε χαρούμενο, επειδή κατάλαβα αμέσως πόσο με ήθελαν. Στην Τουρκία πέρασα δύο ωραία χρόνια».
Για την υποδοχή από τους φίλους του Ολυμπιακού: «Πραγματικά ήταν μια πολύ ωραία υποδοχή από τον κόσμο. Αισθάνθηκα όμορφα και ήταν πολύ ζεστοί μαζί μου».
Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται με την Εθνική Παραγουάης: «Δεν είναι δική μου επιλογή. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και προσωπικά πάντα θέλω το καλύτερο για την Εθνική. Θα ήταν ευχής έργον να μου ζητήσουν να βοηθήσω πάλι, όμως αυτό που προέχει για μένα τώρα είναι να δουλέψω και να παρουσιαστώ έτοιμος για τον Ολυμπιακό».
Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Παραγουάη: «Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο σύντομο μέλλον. Θέλω να παίξω άλλα τέσσερα-πέντε χρόνια στην Ευρώπη και δεν σκέφτομαι να γυρίσω ακόμα».
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Οι Πορτογάλοι υποκλίνονται στον Παυλίδη μετά την ασίστ της χρονιάς-«Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Εθνική Ελλάδας για Ζέκα: Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα πρότυπο αθλητή
Πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον Κουλούρη
Τα 30+ εκατομμύρια των αγγλικών ομάδων για τον Κωστούλα και η στάση του Ολυμπιακού
Έκλεισε τη σεζόν με χαμόγελα, περιμένει με τα… διαβατήρια στο χέρι ο Άρης
Επανέρχεται για Κωστούλα η Μπράιτον-Στα 38 εκατομμύρια η νέα πρόταση των Άγγλων
Αλλαγή δεδομένων για Παναθηναϊκό ενόψει ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου, στο Champions League
Marca: «Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Χάμες»
Τρομερός Ελ Κααμπί-Παραμένει πρώτος σκόρερ στο φετινό Europa League