Υποψήφιος αντικαταστάτης του Καρλάο

Τον Ελλαδίτη αμυντικό Πραξιτέλη Βούρο έβαλε στο "στόχαστρο" ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας "Γαύρος". Οι "γαλαζοκίτρινοι" που βρίσκονται στο ψάξιμο για αντικαταστάτη του Καρλάο αξιολογούν ποδοσφαιριστές και μένει να φανεί αν ο 21χρονος στόπερ του Ολυμπιακού (δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο) θα απασχολήσει όντως την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ. 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Ο 21χρονος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είναι πιθανό να αποχωρήσει ακόμα και μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κι ενώ το συμβόλαιό του λήγει το9 προσοχές καλοκαίρι.  
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Γαύρος» ενδιαφέρον υπάρχει και προέρχεται από την Κύπρο, όπου ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει την περίπτωσή του.
Κάτι πιο προχωρημένο για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει, ωστόσο, με δεδομένο το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Βούρος να συνεχίσει στην Κύπρο.
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης