Γίνεται Κορεάτης και πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος παίκτης ο Σιέλης

Στη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας της Κορέας , Γκάνγουον, θα συνεχίσει, εκτός απρόοπτου, την καριέρα του ο Βαλεντίνος Σιέλης.
 
Η Γκάνγουον κατέθεσε δελεαστική πρόταση στον Κύπριο στόπερ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά της ομάδας από την Κορέα ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να την αρνηθεί ο ποδοσφαιριστής.
 
 
Ο Σιέλης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής με τις απολαβές του να ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ, που τον καθιστούν έτσι ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Κύπριο ποδοσφαιριστή. 
 
30 χιλιάδες μηνιαίως (300 χιλιάδες τον χρόνο) λαμβάνει από το περασμένο καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης στην Σταντάρ Λιέγης.
 
Η Γκάνγουον θα καταβάλει στην ΑΕΛ το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ, όσα δηλαδή προνοούσε η ρήτρα αγοράς του και οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σόουζα, χάνουν άλλο ένα βασικό τους «γρανάζι» με πολύ λίγα χρήματα.
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»