Η UEFA στερεί 1000 εισιτήρια στον ΑΠΟΕΛ

Ενημερώνουμε ότι μας έχει αποσταλεί από την UEFA απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με εμφάνιση πανό ρατσιστικού περιεχομένου στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Πειραιώς.
 
Η απόφαση της επιτροπής είναι επιβολή προστίμου €30,000 και αποκλεισμός 1,000 θέσεων στην Ανατολική εξέδρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Athletic Club. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης αφού με βάση τα στοιχεία που κατέχουμε αμφισβητούμε ότι υπήρξε κάποιο απαγορευμένο σύμβολο που εμπεριέχεται στον κατάλογο απαγορευμένων συμβόλων της FARE. 
 
Ανεξαρτήτως αυτού όμως είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι και την τελική κατάληξη της υπόθεσης να εφαρμόσουμε την απόφαση της UEFA σε ότι αφορά στην προπώληση θέσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Λεπτομέρειες επί τούτου θα δημοσιευτούν σε νέα ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία