Η UEFA στερεί 1000 εισιτήρια στον ΑΠΟΕΛ

Ενημερώνουμε ότι μας έχει αποσταλεί από την UEFA απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής σε σχέση με εμφάνιση πανό ρατσιστικού περιεχομένου στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός Πειραιώς.
 
Η απόφαση της επιτροπής είναι επιβολή προστίμου €30,000 και αποκλεισμός 1,000 θέσεων στην Ανατολική εξέδρα για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Athletic Club. Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης αφού με βάση τα στοιχεία που κατέχουμε αμφισβητούμε ότι υπήρξε κάποιο απαγορευμένο σύμβολο που εμπεριέχεται στον κατάλογο απαγορευμένων συμβόλων της FARE. 
 
Ανεξαρτήτως αυτού όμως είμαστε υποχρεωμένοι μέχρι και την τελική κατάληξη της υπόθεσης να εφαρμόσουμε την απόφαση της UEFA σε ότι αφορά στην προπώληση θέσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Λεπτομέρειες επί τούτου θα δημοσιευτούν σε νέα ανακοίνωση.
 

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια
Βαγγέλης Σάμιος: Ονειρευόμαστε μια Ακαδημία που θα δημιουργεί παίκτες, προσωπικότητες και πρότυπα
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Γεωργία με μοναδικό στόχο τη νίκηω
Η μπάλα στον Κούμα, όλα δείχνουν αλλαγή στην προεδρία της ΚΟΠ-Η επόμενη μέρα και τα σενάρια διαδοχής
Ορίστηκε η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΑΠΟΕΛ-Ενημερώνει του μετόχους ο Πρόδρομος Πετρίδης
Παραμένει στον ιστό της η σημαία-Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Αρτυματάς
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας για την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου