Εξετάζει Επεσίλιο ο ΑΠΟΕΛ - Αναμονή για Καρμόνα (video)

Στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι διεργασίες ενίσχυσης στον ΑΠΟΕΛ. Η άφιξη του Σεντρίκ Γιαμπερέ στην Κύπρο το βράδυ της Τρίτης (24/1) μαρτυρά πως ο Γάλλος αμυντικός είναι προ των πυλών του «Αρχαγγέλου» και έτσι η βασική προτεραιότητα των «γαλαζοκιτρίνων» κλείνει.
 

Γιαμπερέ: «Έχω πνεύμα μαχητή, ουδέποτε τα παρατώ!»

 
Με την απόκτηση του Γιαμπερέ το βάρος πέφτει στην απόκτηση μέσου. Όπως γράφει η ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb.com» ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται ζεστά για τον Χιλιανό ανασταλτικό μέσο της Αταλάντα, Κάρλος Καρμόνα. Τον 29χρονο ποδοσφαιριστή θέλει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και η Τζένοα και σύντομα θ' αποφασίσει για το μέλλον του.  
Στον ΑΠΟΕΛ προτάθηκε και αξιολογήθηκε θετικά από τον Τόμας Κρίστιανσεν η περίπτωση και του Ολλανδού μέσου της Ανζί, Λορένζο Επεσίλιο.
 

Ο 25χρονος μέσος (ήταν συμπαίκτης του Γιαμπερέ) έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Άγιαξ, τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του οποίου φόρεσε 38 φορές και πέτυχε οκτώ τέρματα.

Ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός σε Μέταλουργκ και Καμπάλα, προτού παραχωρηθεί με ελευθέρα μεταγραφή στη ρωσική ομάδα το καλοκαίρι του 2015.
 
Στην Ανζί κατέγραψε 38 συμμετοχές και τρία τέρματα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (οκταροδεκάρι), ενώ αρκετά χρόνια της καριέρας του χρησιμοποιήθηκε στα φτερά της επίθεσης.
 
Ο Επεσίλιο θα αποχωρήσει από την Ανζί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αναζητά αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Στον ΑΠΟΕΛ ξεχώρισαν την περίπτωση του και μένει να φανεί αν θα κινήσουν τις διαδικασίες γι’ απόκτησή του. 
 
 

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία