Πόσα ζητά η Ομόνοια για να δώσει τον Σέρινταν

Ανοικτό παραμένει το θέμα μεταγραφής του Κίλιαν Σέρινταν στη Γιαγκελόνια.
 
Η ομάδα της Πολωνίας κατέθεσε δύο προτάσεις, μέχρι στιγμής, στους «πράσινους» και εισέπραξε ισάριθμα όχι από τη διοίκηση του τριφυλλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία προσφορά της Γιαγκελόνια ήταν στις 130 χιλιάδες ευρώ με την Ομόνοια να ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει με λιγότερες από 200 χιλιάδες.
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Πολωνία η Γιαγκελόνια θα επανέλθει με νέα προσφορά σύντομα για να κάνει δικό της τον Ιρλανδό επιθετικό, με τον οποίο συμφώνησε για διετές συμβόλαιο δίνοντας του αρκετά ψηλότερες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιο που διατηρεί στην Ομόνοια.
 
Ο Σέρινταν ξεκαθάρισε στον Νίκο Νταμπίζα ότι για ν’ αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Ομόνοια, εντούτοις νοουμένου πως το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος το σενάριο παραμονής του στο «Ηλίας Πούλλος» και μετά το καλοκαίρι του 2017 φαντάζει εξαιρετικά απομακρυσμένο.
 
Σέρινταν ή Ρουσιάς
Οι εξελίξεις στην περίπτωση του Σέρινταν είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μέλλον του Ονησίφορου Ρουσιά στην Ομόνοια. Εφόσον η Γιαγκελόνια αυξήσει την προσφορά της και πάρει από τώρα τον Ιρλανδό επιθετικό, τότε ο Ρουσιάς θα παραμείνει στο «τριφύλλι», τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι.
 
Σε περίπτωση που οι Πολωνοί δεν επανέλθουν, τότε πιθανότατα ο Ρουσιάς θ’ αποχωρήσει από στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα πάει στην ΑΕΚ, με την οποία συμφώνησε για συνεργασία από το ερχόμενο καλοκαίρι. 
  

Δειτε Επισης

Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο
Έμεινε η ανακοίνωση για τον Πετράκη στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Κοινή προσπάθεια ΚΟΑ και Επιτροπής Δεοντολογίας να ξεριζωθεί η διαφθορά στον αθλητισμό
Αιχμές Νεοφυτίδη για τη βαριά ήττα της Εθνικής από την Τσεχία-«Μια ομάδα χωρίς πλάνο, αρχή και τέλος»
Ξεκαθαρίζουν τα θέματα Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ