«Τρία εκατομμύρια για Πιέρο»

Το ενδιαφέρον από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για τον Πιέρο Σωτηρίου, αποκαλύπτει δημοσίευμα της Le Parisien, κοστολογώντας την αξία του Κύπριου ποδοσφαιριστή λίγο κάτω από τρία εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά ότι την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού παρακολουθούν Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ και ομάδες της Γαλλίας, με την αξία του στράικερ των «γαλαζοκιτρίνων» να θεωρείται δελεαστική.  
 
 

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Αν και η Κύπρος δεν είναι ευρέως γνωστή για την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, αφού στην Πρέμιερ Λιγκ πέρασαν μόνο δύο Κύπριοι, οι Αλέξης Νικολάου (Τσέλσι) και Νικόδημος Παπαβασιλείου (Νιούκαστλ), άρχισε να υπάρχει ενδιαφέρον για τρίτο.
 
Οι Έβερτον, Σαουθάμπτον και Στόουκ φέρεται να ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου, σύμφωνα με την Le Parisien της Γαλλίας.
 
Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι η Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρθηκε για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και αν είναι ελεύθερος από την ομάδα του, αφού αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα του, στον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι τρεις ομάδες βρίσκουν δελεαστικά τα στατιστικά του νεαρού Κύπριου ποδοσφαιριστή, αφού μόλις στα 24 του χρόνια, σκοράρει κάθε 108 λεπτά, με 14 τέρματα στις 19 του εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν.
 
Μάλιστα, εκεί που οι μεταγραφές επιθετικών, αναφέρει το δημοσίευμα, κοστολογούνται μεταξύ 12 και 15 εκατομμύρια, η περίπτωση του Πιέρου που κυμαίνεται γύρω στα 3 εκατομμύρια θεωρείται εξαιρετική και μπορεί να καταλήξει σε ένα από χειμερινά παζάρια της Πρέμιερ Λιγκ.
 
Επίσης, ομάδες από το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 της Γαλλίας, αναζητούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, έχοντας στο μικροσκόπιο τον Κύπριο ποδοσφαιριστή».    
 
 
 

Δειτε Επισης

Ντερμπάρα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλων , πρόκληση για την Πάφο στο «ΠΑΠ», μάχη για Ανόρθωση και ΑΕΛ
Έκανε την ανατροπή και φεύγει από την Περιστερώνα με νίκη επί της Ομόνοιας 29Μ η Ομόνοια
Βγαίνει μπροστά και ο Απόλλων κατά της Αστυνομίας-«Το πρόβλημα αν είναι υπαρκτό, δεν προέκυψε σήμερα»
Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Αστυνομία-«Προσπαθεί με μορφή αντιποίνων να δημιουργήσει πρόβλημα»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για τη μετονομασία της εταιρείας και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ