«Πρώτη φορά στην καριέρα μου θα δω παιχνίδι χωρίς κόσμο»

21η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ επιστρέφει στο AEK ARENA για να υποδεχθεί την ΑΕΖ Ζακακίου (Κυριακή 29/01, 18:00). Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας, Imanol Idiakez, καθώς και o Acoran Barrera Reyes έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.
 
«Nαι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σε εντός έδρας παιχνίδι δεν θα έχουμε παρουσία κόσμου. Ασφαλώς είναι κρίμα, αλλά πρέπει να δεχθούμε την τιμωρία και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην νίκη για να την αφιερώσουμε ειδικά στον κόσμο αλλά και για μας. Οι τρεις βαθμοί είναι η μοναδική μας επιλογή. Αρκετοί μπορεί να θεωρήσουν ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο μετά το αποτέλεσμα της ΑΕΖ στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαφορετικό. Είναι φυσιολογικό οι ομάδες όταν αγωνίζονται απέναντι μας να προσπαθούν να δείξουν την ποιότητα τους και να πετύχουν την έκπληξη. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι 100% συγκεντρωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όταν δίνεις το 100% δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα κερδίσεις σίγουρα, αλλά εσύ πρέπει να το προσπαθήσεις και να επικεντρωθείς σε αυτό», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

 
«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή την φορά στο γήπεδο μας και για μας μοναδικός στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα είναι έτοιμη και κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για το τέλος εύχομαι το παιχνίδι της Κυριακής να είναι το τελευταίο και να μην ξανασυμβεί να αγωνιστούμε χωρίς κόσμο.», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»