Παρελθόν ο Αγκάγιεφ, πρόκριση για Τουρέ, κλείνει ο ʼρνασον

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για τρίτη φορά στην ιστορία της πήρε η Μπουρκίνα Φάσο, καθώς επικράτησε 2-0 της Τυνησίας.
 
Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ιμπραΐμι Τουρέ αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα και έγινε αλλαγή στο 87’.
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιστροφή του στην Κύπρο παίρνει παράταση μιας και ο αγώνας στα ημιτελικά (κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Αίγυπτος-Μαρόκο) θα γίνει την 1 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα, ο αγώνας για την 3η θέση είναι ορισμένος για τις 3 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός της διοργάνωσης στις 5 Φεβρουαρίου.
 
Στο μεταξύ, με μία λιτή ανακοίνωση η Ομόνοια ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας με τον Αγκάγιεφ. «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Αμίρ Αγκάγιεφ, για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.  Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
 
Εκτός απροόπτου, σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Κάρι Άρνασον, ο οποίος σήμερα (28/01) ήταν στο ΓΣΠ και παρακολούθησε τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
 

Δειτε Επισης

Σοκαρισμένη η Ιταλία από τις αποκαλύψεις για τον παράνομο τζόγο
Kάρολ Σφιντέρσκι: Αλτρουιστής και ώριμος, κερδίζει το στοίχημα με τον εαυτό του
Τεντόγλου και Καραλής στο EKO Cyprus International Athletics Meeting 2025 στη Λεμεσό τον Μάιο
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Προκυρήχθηκε διαγωνισμός για αναβάθμιση του «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό
Η μισή Ευρώπη θέλει Καρέτσα-Στο στόχαστρο και της Γιουβέντους ο διεθνής Έλληνας
Συγκλονίζει ο Ζαμπρότα, πάσχει από σοβαρή παραμόρφωση στα πόδια-«Θα μου κόψουν κομμάτια από τα οστά»
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»
Ορίστηκε το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής της β φάσης του πρωταθλήματος