Λέβι: «Αφήνουμε τον καλύτερο επιθετικό να φύγει» (vid)

To τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Ανόρθωσης έπαιξε ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο οποίος στον αγώνα με τον Ερμή αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου.
 
Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαρτς η οποία πρόσφερε περίπου 200 χιλιάδες στην Ανόρθωση για να τον αποκτήσει.
 
Ο Γκονσάλβες πέτυχε δύο γκολ στην τελευταία του παράσταση και έφυγε στεναχωρημένος όμως όπως σημείωσε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: «την πρώτη φορά έφυγα για τα λεφτά, αυτή τη φορά το κάνω για το ποδόσφαιρο».
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Μεγάλη νίκη για μας. Ήταν ή νίκη ή τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος. Είμαι όμως χαρούμενος που θα πάρει χρήματα η Ανόρθωση. Την πρώτη φορά που έφυγα ήταν για τα λεφτά, την δεύτερη είναι για το ποδόσφαιρο. Με βοήθησε πολύ ο προπονητής μου, είναι προπονητής μεγάλου επιπέδου. Αγαπώ πολύ τον κόσμο της Ανόρθωσης, τους ευχαριστώ όλους, είμαι και εγώ οπαδός της ομάδας και θα την παρακολουθώ όπου και να είμαι. Είμαι πολύ συγκινημένος...».
Ο Γκονσάλβες αποθεώθηκε από τον κόσμο κατά την αποχώρησή του, ενώ αποχαιρέτησε έναν-έναν τους συμπαίκτες του και τον προπονητή Ρόνι Λέβι. Όπως μεταδόθηκε από την CytaVision ο Ισραηλινός τεχνικός βλέποντας τον Γκονσάλβες να πετυχαίνει δύο τέρματα γύρισε προς τους ανθρώπους του πάγκου και είπε: «αφήνουμε τον καλύτερο επιθετικό της Κύπρου  να φύγει».
 

 

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν