Φαρμακερές μπαλιές από τον Χριστοφή! (pics+vids)

Επιβάλλοντας το δικό της ρυθμό κατά κράτος η Ομόνοια επικράτησε σχετικά εύκολα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 και πανηγύρισε ξανά μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα (ήττα από Απόλλωνα και ισοπαλία - ενώ κέρδισε 2-0 - με την Ανόρθωση).

Δύο τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος και άλλο ένα στο δεύτερο. Οι πράσινοι έφθασαν τους 41 βαθμούς και βρίσκονται στην πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τον τέταρτο Απόλλωνα.

 
 

Η Νέα Σαλαμίνα, για την οποία τρίτωσε το κακό μένοντας για τρίτο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κέρδος, είναι στην 8η θέση με 26 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δύο δοκάρια.

Η Ομόνοια ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι από την αρχή του παιχνιδιού και φάνταζε ότι ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να κάνει τη ζημιά. Παρόλα αυτά τον μεγαλύτερο κίνδυνο τον δημιούργησε η Νέα Σαλαμίνα καθώς στο 26’ ο Μάατσι με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι.

Η παραβίαση της αντίπαλης εστίας από πλευράς Ομόνοιας ήρθε στο 30’ όταν ο Δημήτρης Χριστοφή έστειλε συστημένη μπαλιά στο κεφάλι του Σέρινταν ο οποίος πέτυχε το 1-0.

Το γκολ αυτό ελευθέρωσε τα πόδια των γηπεδούχων που έψαξαν και άλλο τέρμα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και ο σκοπός τους επιτεύχθηκε μιας και στο 43’ ο Χριστοφή προσπάθησε να σερβίρει άλλον έναν τέρμα, η μπάλα χτύπησε στον Φούσκο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 71’έδωσε πρόωρο τέλος στην αγωνία, όταν μετά από μπαλιά του Χριστοφή, ο Σέρινταν με κεφαλιά έδωσε στον Νταρμπισάιαρ ο οποίος με τον ίδιο τρόπο νίκησε τον Βεσελόφσκι και σχημάτισε το τελικό 3-0 φθάνοντας το 17ο φετινό του τέρμα.

 

Η αντίδραση της Νέας Σαλαμίνας «έκρυβε» άλλο ένα δοκάρι στην κεφαλιά του Μπεμπέ στο 75’.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
30’ Σέρινταν, 43’ αυτ. Φούσκο, 71' Nταρμπισάιαρ

Κίτρινες: Φούσκο, Άντονιτς

Συνθέσεις:

Ομόνοια: Παναγή, Φιλιώτης, Όρσουλιτς, Βύντρα, Καρλίτος, Φλορέσκου, Μαργκάσα (76' Μπρέεβελντ), Κλέιτον (83' Αζίζ), Χριστοφή (86' Κύπρου), Σέρινταν, Ντάρμπισαϊαρ.

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Κούσουλος, Άντονιτς, Φούσκο, Ντουντού (69' Σκοπελίτης), Νεάγκου (66' Μπεμπέ), Αβελάιρας, Κολοκούδιας, Μάατσι, Μακρίεφ.

Δειτε Επισης

Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο
Έμεινε η ανακοίνωση για τον Πετράκη στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Κοινή προσπάθεια ΚΟΑ και Επιτροπής Δεοντολογίας να ξεριζωθεί η διαφθορά στον αθλητισμό
Αιχμές Νεοφυτίδη για τη βαριά ήττα της Εθνικής από την Τσεχία-«Μια ομάδα χωρίς πλάνο, αρχή και τέλος»
Ξεκαθαρίζουν τα θέματα Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
Bαριά ήττα για την Εθνική Κ-17 από την Τσεχία στην πρεμιέρα του EURO
Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»