Πέντε (συν ένας φευγάτος) εκτός αποστολής

Mε πρωινή προπόνηση στο AEK ARENA ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της AEK για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΖ Ζακακίου στο ΑΕΚ ΑRΕΝΑ (Κυριακή 29/01, 18:00).
 
Eκτός αποστολής έμειναν ο Άλβες που για την ώρα η μετακίνησή του στην Ανόρθωση δεν κατέστη εφικτή. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι είναι εκτός πλάνων της ομάδας της Λάρνακας.
 
Εκτός επίσης, είναι οι Τομάς, Γιωργαλλίδης, Λαμπάν και Τρουγιόλς, καθώς και ο Βασιλείου που θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ21.
 
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας της Λάρνακας από την Δικαστική Επιτροπή.
 
Στον αγώνα αυτό θα ισχύσει η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ σε σχέση με ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Ο κανονισμός προνοεί ότι σε περίπτωση επιβολής ποινής κεκλεισμένων των θυρών για αγώνα, δικαίωμα εισόδου στο Στάδιο έχουν συνταξιούχοι πέραν των 65 ετών και παιδιά μέχρι 12 ετών, εφόσον συνοδεύονται από την μητέρα τους. Επιπρόσθετα, επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.
 
Τόσο οι συνταξιούχοι, όσο και τα παιδιά με τις μητέρες τους πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο και στην είσοδο του Σταδίου να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα. Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος, ενώ θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα.
 
Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στo 1 ευρώ. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (17:00) πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν θα ισχύει καμία πρόσκληση ή τιμητικό εισιτήριο ή οποιαδήποτε κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Δειτε Επισης

Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»