Ιδιάκεθ: «Είμαστε νεκροί αλλά θα επιστρέψουμε»

Απογοητευμένος από τις απρόσμενες απώλειες βαθμών που είχε η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΖ (1-1) ήταν ο τεχνικός των "κιτρινοπράσινων", Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε, όμως, ότι η ομάδα του θα επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Συγχαρητήρια στον της κόουτς της ΑΕΖ για τον βαθμό. Σημαντικό λάθος για μας σήμερα γιατί θέλαμε τους βαθμούς και δεν τους πήραμε. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα και βρήκε την ευκαιρία η ΑΕΖ να κάνει αντεπίθεση κι έτσι έβαλε το γκολ. Μετά το γκολ χάσαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε την ευκαιρία με το πέναλτι όμως δεν τα καταφέραμε. Συγνώμη στους οπαδούς μας αλλά πρέπει οι φίλαθλοι της ΑΕΚ τώρα να μας στηρίξουν. Όλοι θέλουν να μας σκοτώσουν αλλά πρέπει να μας δείξουν εμπιστοσύνη. Ο Τρισκόφκσι στη Μόσχα ήταν ο ήρωας ελπίζω να μην πουν κάτι τώρα, όπως φυσικά και για τους άλλους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Μπορεί να πιστεύει κάποιος πως τώρα ότι είμαστε νεκροί όμως θα επιστρέψουμε"
 
"Στα παιχνίδια με τους αντιπάλους που είναι χαμηλά δεν τα πήγαμε αρκετά καλά. Θα σηκώσουμε όμως κεφάλι. Με τον ΑΠΟΕΛ σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Πριν από το σημερινό παιχνίδι είχαμε τους ίδιους βαθμούς με πέρσι όμως φέτος έχουν ανεβεί οι φιλοδοξίες. Ας μη ξεχνάμε υπάρχουν και τα πλέι-οφ όπου μπορούμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από πέρσι"
  
 
 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»