Θρίλερ με χαμένη την ΑΕΚ στην «Αρένα» (vid)

Άξια της μοίρας της  η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την (σχεδόν) καταδικασμένη ΑΕΖ στην «ΑΕΚ Αρένα» και απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Η ομάδα της Λάρνακας πήγε στους 47 βαθμούς και είδε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να αυξάνεται στους πέντε βαθμούς, μια βδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο ΓΣΠ.
Η ΑΕΖ προηγήθηκε στο σκορ στο 20’ όταν ο Μίνιο εκτίμησε λάθος το μακρινό σουτ του Σεμέδο, η μπάλα κτύπησε στα πόδια του και κατέληξε στα δίκτυα.
 
Η ΑΕΚ πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ακοράν στο 87’ και έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον Τριτσκόφσκι να μην μπορεί να νικήσει από το σημείο του πέναλτι τον Σοφρωνίου.
 
Ο αγώνας ήταν ακατάλληλος για καρδιακούς με την ΑΕΖ να είναι αυτή που είχε την τελευταία κλασσική ευκαιρία στο ματς για να κερδίσει με τον Σκόπλιακ από κοντά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.
 
Προτελευταία με δέκα βαθμούς η ΑΕΖ, ενώ θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα και απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Αναγέννηση, καθώς και ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την τρίτη από το τέλος Δόξα στο Μακάρειο.  
 

ΑΕΚ (Ι.Ιδιακέθ): Μίνιο, Ορτίθ, Χαραλάμπους, Μοισόφ, Μουρίγιο, Μπόλιεβιτς (84΄ Εγγλέζου), Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι, Μαλόκου (46΄ Χαραλαμπίδης)
 
ΑΕΖ (Δ.Δημητρίου): Σοφρωνίου, Χρίστου, Στυλιανού, Παρασκευά, Σεμέδο, Μαμμίδης, Κατσής, Φελισιέν, Αιμ.Παναγιώτου (64΄ Ντίμα), Ποσίνκοβιτς (85΄ Σκόπλιακ), Ανδρέου
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»