Κρίστιανσεν: «Δεν ξέρω αν θα φύγει ο Ορλάντι»

Την άποψη πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι ακόμα πιο δυνατός με τις προσθήκες των Γιαμπερέ και Μπαράλ εξέφρασε ο τεχνικός των "γαλαζοκιτρίνων", Τόμας Κρίστιανσεν. Σε ερώτηση που δέχθηκε κατά πόσο η μεταγραφή του Κάνιας (βρίσκεται στην Κύπρο για ολοκλήρωση της μεταγραφής) θα οδηγήσει στην πόρτα εξόδου τον Ορλάντι δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Ισπανό μέσο ν' αποχωρεί. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους 3 βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο για λόγω της ανωμαλίας του γηπέδου να κοντρολάρουν την μπάλα οι ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα παιχνίδι δύναμης και για τις δεύτερες μπάλες κάτι που ευνοούσε τον Εθνικό.
 
Στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς και τα καταφέραμε. Αυτό που είπα στους παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο αφορούσε την καλή προσπάθεια που είχαν και που κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν ωραίο που είχαμε τόσο πολύ κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει.
Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο να έρθει να υποστηρίξει την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Εθνικό» ανέφερε ο κ. Κρίστιανσεν.
 
Για την ενίσχυση και τις ποιοτικές προσθήκες
«Η ομάδα γίνεται πιο ισχυρή με τις μεταγραφές. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχω. Όλοι δουλεύουν και δίνουν το μάξιμουμ και αυτό είναι το καλύτερο για ένα προπονητή. Μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Θα έχουμε άλλωστε πολλά παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο».
 
Αν θα αποχωρήσει από το ρόστερ ο Ορλάντι για να εγγραφεί ο Κάνιας
«Δεν ξέρω…»
 

Δειτε Επισης

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Άρης-Κέρδισε με 2-1 τη Σαλαμίνα
Ανανέωσε με Ντράγκομιρ μέχρι το 2028 η Πάφος
Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΕΝΠ και Εθνικό
Σταθερά πρώτος ο Ύψωνας, γκέλες για Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΖ
Η Λαμία ζήτησε να μετρηθούν τα δοκάρια πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Οι ενδεκάδες των Κάναντι και Μπαντία το παιχνίδι ΕΝΠ-Εθνικός
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον ΑΠΟΕΛ
Με δύο αγώνες αρχίζει η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Stoiximan Super League 1: Σέντρα στην 9η αγωνιστική, δεσπόζουν το Παναιτωλικός-Βόλος και το Πανσερραϊκό -ΑΕΚ
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας