Θα απαγορευτεί η είσοδος σε όσους εμπλέκονται στα επεισόδια

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ τονίζει ότι έχει δώσει οπτικό υλικό στην αστυνομία από τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σημειώνει ότι διεξάγει τη δική της έρευνα και όσοι εμπλέκονται στα επεισόδια θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο «ΑΕΚ Αρένα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ανακοίνωση:
«Το ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας καταδικάζει ανεπιφύλακτα τα όσα κάποιοι ανεγκέφαλοι έχουν προκαλέσει απόψε κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο AEK ARENA.
 
H αστυνομία έχει παραλάβει όλο το οπτικό υλικό για τις δικές της ενέργειες, σύμφωνα με τον νόμο, παράλληλα όμως προβαίνουμε και στις δικές μας ενέργειες και έρευνες, ουτώς ώστε σε όσους εμπλέκονται στα επεισόδια να τους απαγορευτεί από τώρα και στο έξης η είσοδος στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.  
 
Απολογούμαστε στο φίλαθλο κοινό και θα πάρουμε τα αναγκαία μέτρα για εξαφάνιση τέτοιων φαινομένων στο γήπεδο μας». 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια