Τολεμές: «Κατάλαβα αμέσως ότι η ΑΕΚ μπορεί για μεγάλα πράγματα» (vid)

Την απόκτηση του Φλοριάν Τολεμές ανακοίνωσε και επίσημα η ΑΕΚ. Ο 30χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της ΑΕΚ. Είναι μία καλή ομάδα με καλά παιδιά με καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα στη φετινή σεζόν και είμαι εδώ για να βοηθήσω στην προσπάθεια».

Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου (31/01/1986) Γάλλου επιθετικού Thierry Alain Florian Taulemesse για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο Florian από την σεζόν 2013/14 μέχρι και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν (2016/17) αγωνιζόταν στο Βέλγιο με την Εupen, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε 112 συνολικά εμφανίσεις και σκόραρε 43 γκολ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Gazelec Ajaccio (20/0), ακολούθως αγωνίστηκε στην Μulkouse και στην Gueugnon (14/4) και στην συνέχεια στην Ισπανία με τις Terrassa (17/5), Moratalla (16/4), Orihuela (37/12), Sabadell (39/6) και Cartagena (39/19).

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Florian μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, τις εντυπώσεις που έχει προλάβει να αποκομίσει από την ομάδα μας, καθώς και στον κόσμο».

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ