Σενιόρ Ρόκα, η χαρούμενη κωμωδία έγινε θρίλερ. Καληνύχτα...

Δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οπουδήποτε αλλού όπως επιθυμεί. Σαφέστατα και δεν κρίνουμε την ανάρτηση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος έκανε λόγο για χιουμοριστική κωμωδία στην τηλεόραση, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα Εθνικός-ΑΠΟΕΛ.
 
«Παρακολουθώντας χιομοριστική ταινία στην τηλεόραση. Καληνύχτα», έγραψε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ με τα υπονοούμενα να είναι ξεκάθαρα για την εξέλιξη του αγώνα στο «Δασάκι».
 
Ούτε κατακρίνουμε, ούτε χλευάζουμε, ούτε καταδικάζουμε την αναφορά του Τσάβι Ρόκα, αλλά το χρονικό σημείο που την ανάρτησε. Μισή ώρα πριν από την έναρξη αγώνα της δικιάς του ομάδας ο ψηλότερος κρίκος στην ποδοσφαιρική πυραμίδα της ΑΕΚ είχε την προσοχή του αλλού και όχι στο παιχνίδι της ομάδας του.
 
Το… καληνύχτα του Ρόκα ήταν σημαδιακό. Για «ύπνο» πήγε η ΑΕΚ ή μάλλον την έπιασε στον ύπνο η ΑΕΖ. Το ισόπαλο 1-1 κόντρα σε μια (σχεδόν) καταδικασμένη ομάδα είναι οδυνηρό για την ΑΕΚ.
 
Μια βδομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους πέντε βαθμούς και η εικόνα της ΑΕΚ τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν δικαιολογεί την τοποθέτηση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ότι η ομάδα θα «αναστηθεί».
 
Μια ομάδα που ήταν χάρμα ιδέσθαι στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν εμφανίζει σημάδια διάλυσης και πληρώνει τα λάθη που έγιναν στον προγραμματισμό τόσο του καλοκαιριού όσο και του Ιανουαρίου.
 
Οι οκτώ χαμένοι βαθμοί απέναντι στις τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας (1-1 με Άρη, 0-0 με Αναγένηση, 1-1 με Δόξα, 1-1 με ΑΕΖ) μόνο τυχαία δεν ήρθαν.
 
Η ΑΕΚ έχει το πιο αργό και γερασμένο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος και το πληρώνει απέναντι σε μικρές ομάδες που εκμεταλλεύονται την κόντρα επίθεση. Η ΑΕΚ έμεινε με ένα επιθετικό κορυφής (Αντρέ Άλβες) και αυτός τέθηκε στο περιθώριο προτού έρθει αντικαταστάτης του με το βάρος να πέφτει εξ ολοκλήρου στον Ιβάν Τριτσκόφσκι.
 
Ο Τσάβι Ρόκα αποθεώθηκε πολλάκις από τους φίλους της ομάδας και τα Μέσα Ενημέρωσης για το έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση της ομάδας που μειώνει τις πιθανότητες της για διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
 
Υ.Γ. Εφόδια (χρήμα) και εντολή για ενίσχυση της ομάδας ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει με περισσότερες πιθανότητες τον τίτλο είχε από τη διοίκηση, εντούτοις δεν το έπραξε και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ παίζει «ρέστα» για την υπόθεση πρωτάθλημα.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»