Παναγιώτου: «Θα φύγω από την Ανόρθωση αλλά θα φύγεις και εσύ»

Μια ποδοσφαιρική ιστορία αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM και την εκπομπή «Όλα Μάλε» ο Νίκος Παναγιώτου.
 
Ο πρώην προπονητής του Ερμή ανέφερε το μήνυμα που του είχε στείλει ο μέσος του Απόλλωνα, Χάμπος Κυριάκου όταν ήταν 17 χρόνων.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Δεν ζητάμε από κανένα να μας δώσει κάποια δουλειά που δεν μπορεί να την βγάλουμε εις πέρας. Ήταν τιμή για εμάς να δουλέψουμε στις εθνικές ομάδες και προσπαθήσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να προωθήσουμε τους μικρούς. Ο κάθε γονιός νομίζει ότι το παιδί του είναι το καλύτερο αλλά στο ποδόσφαιρο παίζεις αυτός που είναι δυνατός και έχει αντοχές. Πρέπει να δίνουν πίστωση σε αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν με αυτά τα παιδιά»
 
«Είχαν τελειώσει τα παιχνίδια των προκριματικών και απευθύνθηκε στον κ. Κουτσοκούμνη και του είπε ότι είχα πρόταση από τον Ερμή. Μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα να προχωρήσω και τότε ξεκίνησε η καριέρα μου στον Ερμή. Μόνο στην Κύπρο είναι υποτιμημένη η θέση του ομοσπονδιακού προπονητή»
 
«Να σας πω μια ατάκα του Χάμπου του Απόλλωνα. Τον είχα στην Εθνική -17 και είχε πρόταση από την Πάρμα. Αμέσως ο Απόλλωνας του έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο και την επόμενη μέρα αγωνίστηκε και με την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα. Μια μέρα βλέπω ένα μήνυμα στο κινητό. Κύριε Νίκο ευχαριστώ για την βοήθεια γιατί αν δεν ήσουν εσύ θα ήμουν στην παραλία και θα ψάρευα…».
 
«Το 2004 φεύγω από την Ανόρθωση. Ποτέ μου δεν πυροβόλησα κανένα. Αντιθέτως έκανα φίλους και σεβόμουν αυτούς που πίστευαν σε εμένα. Πολλοί είπαν ότι ο Νίκος Παναγιώτου έφυγε για οικονομικά θέματα. Αντιθέτως, χάρισα δύο χρόνια μισθούς στο σωματείο. Δεν έφυγα για τα λεφτά από την Ανόρθωση. Έφυγα γιατί δεν ήθελα να είμαι βάρος.
 
Ο τότε προπονητής, Μιτόσεβιτς, δεν ήθελε να με χρησιμοποιεί σε όλα τα παιχνίδια. Όταν χτύπησε ο Γιωργαλλίδης, έπαιξε ο τρίτος τερματοφύλακας και όχι εγώ. Από εκείνη την στιγμή αποφάσισα να φύγω και είπα του προπονητή μου ότι λόγω του ότι δεν με σεβάστηκες φεύγω, αλλά θα φύγεις και εσύ μαζί μου. Έφυγα εγώ και το βράδυ έφυγε και ο Μιτόσεβιτς. Ανέλαβε ο Τιμούρ και με έψαχνε να με φέρει πίσω.
 
Τότε του είπα ότι μπορεί κάποιοι να το πάρουν πως έγινε όλο αυτό για να φύγει ο Μιτόσεβιτς και δεν ήθελα να του το φορτώσω. Αποπληρώθηκα μετά από αρκετά χρόνια με δόσεις, χωρίς να δημιουργήσω προβλήματα. Μια μέρα μπήκα στα αποδυτήρια και είπα του προπονητή πως θέλω να μιλήσω εγώ στους παίκτες. Ήμασταν απλήρωτοι και τους είπα πως είμαστε όλοι απλήρωτοι, αλλά ο κόσμος πλήρωσε να μας δει,. Θα παίξουμε να κερδίσουμε και από Δευτέρας ότι θέλετε κάνετε». 
 
Για την αναφορά του Ανδρέα Μιχαηλίδη για το παιχνίδι της Εθνικής με την Βουλγαρία
«Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Το ότι ξαναβγήκε τώρα το θέμα είναι πως ξένισε κάπως. Ήταν ένα παιχνίδι που στιγμάτισε την Εθνική μας και όλους εμάς που ήμασταν εκεί. Μας έφερε πολλές φουρτούνες. Ήταν το παιχνίδι που έδιωξε και τον κόσμο από το γήπεδο. Το Τσίρειο ήταν έδρα τότε. Το άσχημο είναι πως όταν έγιναν τότε όλες αυτές οι ανακρίσεις και τα πορίσματα, γιατί δεν βγήκαν να βγάλουν μια ανακοίνωση. Είχε 3-4 ανακριτές. Εγώ εξακολούθησα να είμαι στην Εθνική ομάδα και να πάρω το περιβραχιόνιο. Ένιωσε θιγμένος ναι με αυτό που έγινε. Γιατί δεν βγήκε πόρισμα και να κατηγορηθούν κάποιοι. Από την στιγμή που υπήρχαν στοιχεία. Ο πιο εύκολος στόχος είναι ο τερματοφύλακας.  Προσπαθούσαμε να φύγουμε από πάνω μας την ρετσινιά. Μας πλήγωσε. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ένιωσα πως πήγαινε κάτι στραβά. Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό που έδωσε ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης πως το παιχνίδι ήταν σικέ».
 

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν