Μπέκαμ: «Ήθελα να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ»

Σε  συνέντευξη που παραχώρησε το ραδιόφωνο του BBC, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταλήξει σε συμφωνία για την πώλησή του στην Μπαρτσελόνα και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να παρεμβαίνει και ν' αλλάζει το... δρομολόγιό του. Επίσης, τόνισε ότι δικός του σκοπός ήταν να μείνει για πάντα στην ομάδα του Μάντσεστερ και πως σοκαρίστηκε όταν εκείνη αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο.

“Δεν υπήρξε καμία εκδίκηση. Ήμουν πληγωμένος και νευριασμένος τότε, λόγω του πως είχαν έρθει τα πράγματα, αφού κατά τη διάρκεια τη σεζόν είχα μείνει εκτός σε κάποια παιχνίδια, αν και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα με οδηγούσε στο να φύγω”, είπε αρχικά, για ν' αναφερθεί εν συνεχεία στα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2003:

“Είχα ακούσει φήμες ότι ίσως με πουλούσαν. Ήμουν διακοπές με τη Βικτόρια κι ένας φίλος με κάλεσε και μου είπε ότι το Sky Sports υποστήριζε πως η Γιουναίτεντ είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για την πώλησή μου. Είπα πως αυτό δεν ήταν σωστό, εγώ δεν ήξερα τίποτα!

 

Μετά πέταξα για το Λονδίνο. Προσπάθησα να μιλήσω στον Πίτερ Κένιον και στον προπονητή (σ.σ. Σερ Άλεξ Φέργκιουσον), για να καταλάβω τι συνέβαινε. Μου είπαν πως ήταν αλήθεια, πως είχαν συμφωνήσει.

Τότε ήταν που μίλησα στον μάνατζέρ μου και του είπα πως 'αν είναι να φύγω, θα το κάνω μόνο για τη Μαδρίτη'. Επικοινώνησα αμέσως με τον πρόεδρο της Ρεάλ και συμφωνήσαμε. Δεν είδα παιχνίδι της Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήμουν σοκαρισμένος. Δεν ήθελα να φύγω ποτέ”.

Ο Άγγλος χαφ πραγματοποίησε 265 εμφανίσεις και πέτυχε 62 γκολ με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων", με την αποχώρησή του από την ομάδα του Μάντσεστερ να είναι επεισοδιακή.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς