«Τρένο» η Ίντερ με οδηγό τον Πέρισιτς!

Η Ίντερ, έστω και με αρκετή δυσκολία, γύρισε το παιχνίδι στην έδρα της Ουντινέζε σε 2-1, με δύο προσωπικά γκολ του Ιβάν Πέρισιτς, και σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη Serie A.
Οι «νερατζούρι» του Στέφανο Πιόλι πήγαιναν με... αέρα στο Ούντινε προερχόμενοι από τρεις διαδοχικές νίκες που τους βοήθησαν να πλησιάσουν ξανά στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.
Η έξοδος κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για την Ίντερ, κάτι που κατάλαβε καλά σε όλο το πρώτο μέρος με την Ουντινέζε να κυριαρχεί απόλυτα, να έχει δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αυτός που κινούσε τα νήματα ήταν ο Τσέχος μέσος Γιάκουμπ Γιάνκτο, ο οποίος έκανε ότι ήθελε τους «Νερατζούρι».
Εκείνος ήταν άλλωστε που έδωσε και το προβάδισμα στην Ουντινέζε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 17'. Οι παίκτες του Ντελνέρι είχαν απολύτως δίκαια το προβάδισμα, αλλά η κλάση του Πέρισιτς βοήθησε την Ίντερ να πάει ισόπαλη στην ανάπαυλα.
Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος φωνάζει και για γκολ που του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στις καθυστερήσεις με καλοζυγισμένο συρτό σουτ νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη στην κλειστή του γωνία και έκανε το 1-1.
Η Ουντινέζε δεν «μάσησε» και με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους είχε μία καλή ευκαιρία με τον Ζαπάτα να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Από την πλευρά της η Ίντερ απείλησε αρχικά με εκτέλεση φάουλ του Πέρισιτς, αλλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν έπειτα από λάθος του Καρνέζη, το σουτ του Ζοάο Μάριο ανακόπηκε πάνω στη γραμμή.
Ο Πέρισιτς όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 87' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζοάο Μάριο στο πίσω δοκάρι, ο Κροάτης άσος με κεφαλιά έγραψε το 2-1, χαρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη στους Νερατζούρι, που σκαρφαλώνουν κι άλλο βαθμολογικά.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση