Ζιντάν: «Ο Ρονάλντο αξίζει περισσότερες από 4 Χρυσές Μπάλες»

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γρανάδα, οι Ραϊμόν Κοπά, Λούις Φίγκο, Μάικλ Όουεν, Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν πάτησαν ξανά στο χορτάρι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", για να παραδώσουν το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας" στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού που βρήκε τους "μερένγκες" να θριαμβεύουν με 5-0, ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και εκθείασε τον σούπερ σταρ της Ρεάλ για τα κατορθώματά του.
«Έχει κερδίσει περισσότερες (σ.σ. Χρυσές Μπάλες) από εμάς. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ίσως αξίζει ακόμα περισσότερες από τέσσερις. Όταν τελειώσουν όλα, θα συνειδητοποιήσουμε πως ό,τι κατάφερε ήταν φανταστικό. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν επειδή το αξίζει. Οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τη βράβευση έχουν κατακτήσει μόλις 1 ή 2 Χρυσές Μπάλες. Ήταν παράξενο, όμως όλα εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Απών από την κηδεία Ντιόγκο Ζότα ο Κριστιάνο Ρονάλντο-Ποιος ο λόγος
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε το παιδί-θαύμα από την Παραγουάη
«Χαλάει του Ιγκαμάνε στη Λιλ, έξτρα πίεση στη Ρέιντζερς να πουλήσει τον Ντέσερς»
Τελευταίο αντίο στο Ζότα με δάκρυα και σιωπή-Ο σπαραγμός της γυναίκας του πάνω από το φέρετρο του
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία