Έφυγαν πέντε, δικαίωμα για τρεις μεταγραφές

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αποτελεί και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ο Ρενάν Μπρεσάν.
 

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πέμπτος (!) ποδοσφαιριστής που αποχαιρέτησε τον «Αρχάγγελο» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς προηγήθηκαν οι Μάριο Σέρτζιο, Ματέους Πιατκόφσκι, Καζίμ Λάτσι και Καρλάο.
 
 
Στον ΑΠΟΕΛ ρίχνουν, πλέον, το βάρος στην ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού να είναι αυτή που επείγει και με την άφιξη του Χουάνχο Λορένθο στην Κύπρο θα τρέξουν οι διαδικασίες για εξεύρεση του αντικαταστάτη του Καρλάο.
 
 
 Η περίπτωση του Γκαστόν Σίλβα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εντούτοις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ΑΠΟΕΛ με την αποχώρηση του Μπρεσάν έχει δικαίωμα για τρεις μεταγραφές καθώς άδειασαν οι θέσεις των Καρλάο, Μπρεσάν και Σέρτζιο. Ο Λάτσι ήταν στον κατάλογο Β’, ενώ ο Πιατκόφσκι δεν δηλώθηκε καν στην ΚΟΠ. 
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης