Δώνης: «Έχω παράπονα. Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση»

Παράπονα για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο προπονητής των "γαλαζοκιτρίνων", Γιώργος Δώνης. Ο Ελλαδίτης προπονητής ρωτήθηκε κατά πόσο θα υπάρχουν επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και απάντησε ότι θα εξαρτηθεί τις επόμενες μέρες, καθώς υπάρχει μια περίεργη κατάσταση με διαφορετικά δεδομένα για τον καθένα. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Το πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό, κρατούσαμε την μπάλα και είχαμε καλύτερη κίνηση. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί γύρω απ' την περιοχή. Δεν ήμασταν καθόλου καθόλου σοβαροί στο παιχνίδι μας είτε για να κρατήσουμε την μπάλα, είτε για να τρέξουμε περισσότερο και αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό. Έχω παράπονα από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.
 
Για το πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες: 
«Δεν μπορώ να γνωρίζω ο Λάγο έπαθε διάστρεμα, δεν πρέπει να ρισκάρουμε με τον Καρλάο, ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα αλλά θα χρειαστούν χρόνο. Είναι μια περίπλοκη κατάσταση και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Χάμπος Κυριάκου
Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων