Με μπροστάρη τον Πάρντο η Αλκή έφυγε με τριάρα από τη Λευκωσία

Ο Ολυμπιακός έφτιαχνε ευκαιρίες – κυρίως στο πρώτο ημίχρονο - και απειλούσε συνεχώς την εστία της Αλκής, όμως η «Αθάνατη» είχε την ουσία και κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Μακάρειο κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 3-0.
 
Οι κυανέρυθροι μετά τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους έφθασαν τους εννέα βαθμούς, δύο μπροστά από τη σημερινή τους αντίπαλο.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Ούρκο Πάρντο ο οποίος αποσόβησε αρκετές φορές τον κίνδυνο για την εστία του και σε συνδυασμό με την ευστοχία των επιθετικών της ομάδας ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 
 

Η Αλκή που είχε δοκάρι στο 18’  με τον Φαμπρίσιο, στο 25’ έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα λόγω ανατροπής του Αβραάμ από τον Χίντι. Ο Φαμπρίσιο ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία του αγώνα όμως πότε ο Πάρντο και πότε το δοκάρι δεν έφεραν την ισοφάριση. Μεγαλύτερες ευκαιρίες στο 31’ στην κεφαλιά του Τόρες που έδιωξε ο Πάρντο, ενώ ο πορτιέρε της Αλκής άγγιξε την μπάλα και στο 40’ στο σουτ του Πεχλιβάνη έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αλκή ήταν καλύτερη όμως και πάλι ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες ευκαιρίες για να βάλει την μπάλα στα δίχτυα.  Στο 61’  ήρθε το δεύτερο δοκάρι για τους μαυροπράσινους μετά από κεφαλιά του Τόρες, ενώ στο 90+2’ ο Πάνρτο έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην κοντινή προβολή του Σεραφείμ.

Ενδιάμεσα, στο 63’, η Αλκή σε μια αντεπίθεση ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν μετά από μπαλιά από τα δεξιά και διώξιμο του Χίντι, ο Σεμέδο στην επαναφορά έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 90+3’ από τον Ντουβεντρού.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 
Σκόρερ: 25’ πεν. Φαμπρίσιο, 63’ Σεμέδο, 90+3’ Ντουβεντρού

Κίτρινες: Χριστοφίδης/ Λοϊζίδης, Σεμέδο, Φραγκέσκο

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Χ. Μιχαήλ):
Χίντι, Πολυκάρπου (77′ Παντελή), Παεχλιβάνης, Μικελίτο, Τόρες, Κάστρο, Παχίπης (65′ Καπαρτής), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

Αλκή (Σ. Δαμιανού): Πάρντο, Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Ντουβεντρού, Αβραάμ (77′ Χαραλάμπους), Σεμέδο (88’ Τριμπό), Τιγκρουτζιά, Ιτουά, Λοϊζίδης, Φαμπρίσιο, Ντιακιτέ
 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από τον Άρη ο Μπρόρσον
Μια εβδομάδα για την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U17
Υπέγραψαν νέο συμβόλαιο Μεσσίνα και Ράντοϊτς
Πετρίδης: Έλεγαν ότι δεν παίρνουμε πρωτάθλημα με VAR, το πήραμε και ευτυχώς που το έφερε και η ΚΟΠ
Ψυχική Υγεία στον παιδικό αθλητισμό, δράσεις με ΚΟΠ, ΕΑΣ και Cyprus 3on3
«Η εικόνα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ με τον Μιλίσεβιτς, είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδά μας»
Το πριμ που θα μοιράσει ο Πετρίδης στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Οριστικά στους δυνατούς ο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στ' αστέρια-Οι πιθανοί αντίπαλοι
BINTEO: Τα έσπασε στο πάρτι του ΑΠΟΕΛ με ζεϊμπέκικο ο Πετρίδης κάνοντας τούμπα
«ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, ΑΕΚ αξίζατε να κερδίσετε»