«Ανταμοιβή για να χαλαρώσουν οι παίκτες το ταξίδι στην Αθήνα»

Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ταξίδι στην Αθήνα και το φιλικό που έγινε με τον Πανιώνιο, αλλά και τον ερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Αλκή.
 
Για το ταξίδι στην Αθήνα: «Το είδαμε σαν ανταμοιβή με ένα ταξίδι για να χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές και υπήρχε και η πρόσκληση του Πανιώνιου. Θεωρήσαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία και μέσα στην διακοπή. Χορηγός κάλυψε τα έξοδα και συναινέσαμε στην πρόκληση του Πανιωνίου».

Για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη: «Είχαμε και απουσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών με τις Εθνικές ελπίδων και νέων. Ήταν μια καλή εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας. Πήγαμε πολύ καλά στο φιλικό, δεχθήκαμε ένα γκολ από στιγμιαία αδράνεια. Ο Πανιώνιος έπαιζε με 8 βασικούς στο πρώτο ημίχρονο».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αλκή: «Πέρσι είχαμε από μία νίκη. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Με τις ομάδες τις δυναμικότητας της δικής μας και με τους ίδιους στόχους είναι τα πιο δύσκολα. Επιβάλλεται το βαθμολογικό κέρδος επειδή μια ήττα από Απόλλωνα και Ομόνοια δεν είναι εκτός προγράμματος».

Για τα αγωνιστικά και τους τραυματισμούς: «Η κούραση τώρα θα αρχίσει να συσσωρεύεται. Θα προσπαθήσουμε να βγουν όσο το δυνατόν πιο λίγοι τραυματισμοί γιατί το ρόστερ είναι περιορισμένο. Ο τραυματισμός του Τισακλή δεν ήταν θέμα κούρασης, απλά ήταν άτυχος σε μια φάση και υπέστη ρήξη χιαστών. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου ώστε να χρειαστεί να ενισχυθούμε να το πράξουμε».

Για τον κόσμο: «Το οξύμωρο είναι ότι η μικρότερη προσέλευση φιλάθλων της ομάδας μας ήταν με τον Απόλλωνα. Ίσως να θεωρούσαν χαμένο το παιχνίδια, ίσως να μην πίστευαν ακόμα στην ομάδα. Μετά την επιτυχία επί της Ομόνοιας περιμένουμε περισσότερο κόσμο».
 

Δειτε Επισης

Το πριμ που θα μοιράσει ο Πετρίδης στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Οριστικά στους δυνατούς ο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στ' αστέρια-Οι πιθανοί αντίπαλοι
BINTEO: Τα έσπασε στο πάρτι του ΑΠΟΕΛ με ζεϊμπέκικο ο Πετρίδης κάνοντας τούμπα
«ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, ΑΕΚ αξίζατε να κερδίσετε»
Βραβεύει τους κορυφαίους των κορυφαίων η ΚΟΠ
Η απουσία του Σα Πίντο από το πάρτι του ΑΠΟΕΛ και η δικαιολόγηση Πετρίδη
Η τοποθέτηση Πετρίδη για τον Σα Πίντο-«Ορίστηκε συνεδρία, είμαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο»
Νίκη για τον Απόλλωνα επί του Οθέλλου, ισόπαλες Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Χωρίς τον Σα Πίντο η φωτογράφηση του ΑΠΟΕΛ-Όλο και πιο κοντά προς την έξοδο
Ονειρικό ντεμπούτο με γκολ στη Serie A για τον Ζανό Σάββα