Ανεπανάληπτες εικόνες στο Γεντί Κουλέ - Aποθέωση για Γκέραρντ

Tα "παιδιά Γκέραρντ" με τους "φίλους Γκέραρντ" συναντήθηκαν στο γήπεδο του ΟΦΗ για να τιμήσουν τον σπουδαίο Ολλανδό προπονητή, τον καλύτερο τεχνικό της ιστορίας των Ηρακλειωτών, έναν άνθρωπο που πρόσφερε στον σύλλογο της Κρήτης και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων, στον αγώνα έλαβαν μέρος οι Νίκκι Παπαβασιλείου, Κώστας Μαλέκος και άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στα ελλαδικά γήπεδα και πέρασαν από την Κύπρο αφήνοντας το στίγμα τους θα λάβουν, επίσης, μέρος στον αγώνα. Πρόκειται για τους Αριάν Μπεκιάι (επί σειρά ετών τερματοφύλακας του ΟΦΗ), Γιώργος Αμανατίδης, Μιχάλης Καψής και Τραϊανός Δέλλας.
 
Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας, Τόνι Σαβέβσκι, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας πέρυσι Νίκος Νταμπίζας συμμετείχαν, επίσης, στο φιλικό.

Συγκίνηση για τον Ολλανδό, αλλά και χαρά που ξανάσμιξαν και θυμήθηκαν τα παλιά. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

 

 

Δειτε Επισης

«Ο Άρης επιμένει για τον Βίκτορ Καρβάλιο»
Τα έξι γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Βέστχοεκ
Στο στόχαστρο του ο Κάρλες Aλενιά
Aνακοίνωσε τον Πέδρο Τσιριβέγια ο Παναθηναϊκός
Ο Παυλίδης δεν επιβεβαίωσε την παραμονή του στην Μπενφίκα
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Ο Ρομάνο συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Αντουάν Μακουμπού της Κάλιαρι
Παναθηναϊκός: Η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ για τον Άνταμ Τσέριν
Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Σεν-Μαξιμέν
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»