Συγκλονίζει ο Φοφανά: «Αδειάζω κάθε μέρα και περισσότερο»

Η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γκαουσού Φοφανά. Ο Αφρικανός επιθετικός που αγωνίζεται στην Κύπρο από το 2012 συγκλόνισε το παγκύπριο με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του παιδιού τον Ιούλη του 2014, ενώ έχασε πρόωρα και τους γονείς του.
 
Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου πλέον, συγκλονίζει με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στέλνοντας μήνυμα στους γονείς του και τον αδικοχαμένο Σουλεϊμάν.
 
Το μήνυμα του Φοφανά
«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αισθάνομαι τελείως άδειος. Ήμουν δυνατός, αλλά σιγά-σιγά αδειάζω κάθε μέρα που περνάει και περισσότερο. Έλαβα πολλή αγάπη στην απουσία σας, αλλά η ζεστασιά και η αγάπη μιας μητέρας και ενός πατέρα δεν καλύπτονται.
 
Η ζωή χωρίς εσάς ποτέ δεν ήταν εύκολη, οι δυσκολίες με έχουν κάνει πιο σκληρό, αλλά πάντα ήμουν χαμογελαστός και δυνατός.
 
Στην απουσία σας είχα μικρά παιδιά. Ο Θεός με δοκίμασε με τον καταστροφικό θάνατο του γιου μου, Σουλεϊμάν. Μια πολύ οδυνηρή δοκιμασία στη ζωή μου και για έναν πατέρα, αλλά πάντα περπατούσα με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκλαιγα, αλλά προσευχόμουν κάθε μέρα.
 
Νιώθω την απουσία σας, μου λείπετε όλοι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ κάθε φορά που σας θυμάμαι. Όπου και να είστε, σας αγαπώ. Το λέω σήμερα γιατί μου λείπετε».
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος