«Ο ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένος να κρατήσει ένα εξαιρετικό ταλέντο»

Ο Σεργκέι Γκρούμπατς έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο 17χρονος θεωρείται ως ανερχόμενο ταλέντο με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Με αφορμή το χρόνο συμμετοχής που έδωσε στον νεαρό από το Μαυροβούνιο, με την πάρτη του ασχολούνται και ιστοσελίδες της πατρίδας του.

Χαρακτηριστικά η cdm.me σημειώνει τα 18 λεπτά συμμετοχής που πήρε ο Γκρούμπατς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρεται και στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη από την Παρτιζάν, αλλά και από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

«Τους προηγούμενους μήνες ήταν στόχος αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Παρτιζάν να δείχνει ενδιαφέρον για μεταγραφή του τον Ιανουάριο, αλλά για την ώρα είναι προσηλωμένος στον ΑΠΟΕΛ, όπου έχει την ευκαιρία του» γράφει ο δημοσιογράφος που επιμελείται το ρεπορτάζ.

Και συμπληρώνει: «Οι πρωταθλητές Κύπρου είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό ταλέντο». Σημειώνεται, επίσης, ότι είναι παιδί του Μαυροβούνιου επιθετικού Βάνια Γκρούμπατς, όπως και η δήλωση του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, που τον χαρακτήρισε ως «ο νέος Βαν Μπάστεν».

Επιπλέον, καταγράφεται η επιθυμία του Γκρούμπατς να αγωνιστεί με την Εθνική Μαυροβουνίου, αν και έχει την κυπριακή υπηκοότητα λόγω της πολυετής παρουσίας του στο νησί.
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου