Αβέρτα λάθη και νέες απώλειες για την Ομόνοια

Πληγωμένη από δικά της λάθη, η Ομόνοια δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη στο Τσίρειο μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Οι πράσινοι που δεν κέρδισαν τα έξι από τα δέκα παιχνίδια που έδωσαν στη φετινή σεζόν (4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες) έφθασαν τους 16 βαθμούς, ενώ ο Άρης με 8 βαθμούς ανέβηκε – προσωρινά τουλάχιστον αφού η Σαλαμίνα αγωνίζεται αύριο – στην 12η θέση.
 

 

Η Ομόνοια είχε την υπεροχή στα αρχικά στάδια του αγώνα και έλεγχε τον αγώνα. Οι επισκέψεις της προς την αντίπαλη περιοχή φανέρωναν ότι ήταν θέμα χρόνου για να ανοίξει το σκορ. Χρειάστηκε, φυσικά, να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα για να πετύχει το στόχο της. Το πέναλτι δόθηκα για κράτημα του Ευσταθίου πάνω στον Νταρμπισάιρ, ο οποίος ήταν και ο εκτελεστής. Ο Άγγλος δεν λάθεψε και έτσι ήρθε το 1-0 στο 36’.

Τρία λεπτά αργότερα (39’) οι πράσινοι εμφάνισαν τα αμυντικά τους προβλήματα, με τον Πάγκαλο να μπαίνει με ευκολία στην περιοχή και ο τελικός αποδέχτης της μπάλας να κάνει ανενόχλητος το σουτ και να κερδίζει τον Φελτχούιζεν για να γίνει το 1-1.
 

Στο 52’ ήρθε και νέα γκέλα από την άμυνα της Ομόνοιας. Η φάση ξεκίνησε από λάθος γύρισμα του Κανού, με τον Ράντου να στέλνει ανενόχλητος μπαλιά προς την περιοχή και τον Φράγκο να κερδίζει με πολύ ευκολία την κεφαλιά, μπροστά στο αμυντικό δίδυμο της Ομόνοιας, για να γίνει το 2-1.
 

Στη συνέχεια η ομάδα της Λευκωσίας με την πλάτη στον τοίχο βρήκε μπροστά, κυκλοφόρησε την μπάλα και προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση. Στο 69’ ευτύχησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Τζαΐλσον έκανε τη σέντρα και ο Μαργκάσα, που βρέθηκε αμαρκάριστος, με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι πίεσαν για ένα τρίτο τέρμα, όμως οι δύο πολύ καλές ευκαιρίες που βρήκαν δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Στο 90’ ο Νουρεντινόφσκι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Λόπες, ενώ στο 90+2’ η κεφαλιά του Κατελάρη από κοντά έφυγε έξω.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
39’, 52’ Φράγκος / 36’ πεν. Νταρμπισάιρ, 69’ Μαργκάσα
Κίτρινες: Α.Κυριάκου, Ευσταθίου, Χριστοφόρου/ Φαμπρίσιο (3η), Νταρμπισάιρ
Συνθέσεις:
Άρης (Γ.Χριστόπουλος):
Νουρεντινίφκσι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Χριστοφόρου, Ντρομπάροφ, Α. Κυριάκου, Παναγή, Γιούσεφ (33′ Φράγκος), Ράντου, Αλέξε (81′ Ιονίτσα), Πάγκαλος (76′ Μαλεκκίδης)
Ομόνοια (Π.Χριστοδούλου): Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Κατελάρης, Φαμπρίσιο, Καντέ (56′ Λόπες), Κανού, Σοάρες, Μαργκάσα, Αντόνια (60′ Χριστοφή), Γκονζάλες (74′ Μπεντέκε), Ντάρμπισαϊαρ 
 

Δειτε Επισης

Φαμπιάνο: «Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και τις στιγμές με την φανέλα της Ομόνοιας»
Υπενθύμιση της Ανόρθωσης για την αυριανή Γενική Συνέλευση
Σήκωσε το γάντι για την απαγόρευση μετακίνησης η ΑΕΚ-«Αποφύγαμε να ανεβάσουμε τους τόνους»
Στις 21 Οκτωβρίου η τελετή εγκαθίδρυσης της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας
Δαυίδ Γερασίμου: Ο 15χρονος που κλέβει τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (vid)
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ για την απαγόρευση μετακίνησης στο ΑΕΚ-Ανόρθωση
Μάστερ των ντεμπούτων ο Μανόλο Χιμένεθ
«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει και οι φίλαθλοι να πιστέψουν σε εμάς»
Πρόστιμο από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη στον ισχυρό άντρα του ΑΠΟΕΛ
«Είναι σίγουρα λυπηρό για εσάς να είστε δευτεροτρίτοι στην δική σας πόλη»