Ο Ολυμπιακός... θύμωσε τον Καμαρά! (vid)

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – τουλάχιστον προσωρινά αφού η ΑΕΚ αγωνίζεται την Κυριακή (04/11) με τον Απόλλωνα – ανέβηκε ξανά η Ανόρθωση μετά την επιστροφή στις νίκες (μετά από δύο συναπτές ισοπαλίες) κερδίζοντας με 5-1 τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έφθασε τους 23 βαθμούς, ένα περισσότερο από την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανόρθωση για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα πετυχαίνει περισσότερα από δύο τέρματα σε ένα αγώνα.


Ο Ολυμπιακός δέχθηκε την τέταρτη φετινή του ήττα και παραμένει στην ένατη θέση  με 11 βαθμούς.

 
Οι πρωταγωνιστές της νίκης της Ανόρθωσης ήταν ο Καμαρά που πέτυχε χατ τρικ, αλλά και ο Πράνιτς που είχε συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα τέρματα της ομάδας της Αμμοχώστου.


Ο χορός των τερμάτων για την «Κυρία» ξεκίνησε στο 35’ , όταν μετά από εκτέλεση του Πράνιτς ο Καμαρά κέρδισε την κεφαλιά και ο Ντουγκλάο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.


Στα αρχικά στάδια του δεύτερου ημιχρόνου η Ανόρθωση φρόντισε να γείρει για τα καλά η πλάστιγγα προς την πλευράς της. Το τέρμα που πέτυχε στο 49’ ο Ντουγκλάο ορθά ακυρώθηκε μιας και προηγήθηκε φάουλ από τον Καμαρά στον Τόρες.


Δύο λεπτά αργότερα (51’), όμως, η «Κυρία» διπλασίασε τα τέρματά της. Όπως και το πρώτο τέρμα, και το δεύτερο προήλθε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς, την ωραία μπαλιά του οποίου εκμεταλλεύτηκε ιδανικά ο Ράγιος ο οποίος από κοντά πέτυχε το 2-0.


Ο Ολυμπιακός στο 69’ κατάφερε να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μιας και στο 69’ μετά από μπαλιά του Μενελάου, ο Τόρες με κεφαλιά νίκησε τον Αρούς μειώνοντας σε 2-1.


Η χαρά για τον Ολυμπιακό κράτησε μόνο για ένα λεπτό και κάπου εκεί εξανεμίστηκαν οι ελπίδες για κάτι καλό, αφού από εκεί και πέρα… θύμωσε ο Καμαρά.

Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στα προηγούμενα παιχνίδια είχε πετύχει συνολικά ένα τέρμα, μέχρι το φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό σκόραρε τρεις φορές σκοράροντας στο 70’, το 75’ και το 89’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
35’ Ντουγκλάο, 51’ Ράγιος, 70, 75’, 89’ / 69’ Τόρες
Κίτρινες: Σεραφείμ
Συνθέσεις:
Ανόρθωση (Ρ.Λέβι):
Αρούς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Γκάντσεφ, Βίκτορ (83’ Άλβες), Ράγιος (82’ Οικονομίδης), Καρλίτος (62΄ Αμπντουλάγεφ) , Παλάνκα, Καμαρά
Ολυμπιακός (Χ.Μιχαήλ): Χίντι, Πολυκάρπου (61΄ Αυλωνίτης), Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Σεραφείμ, Μενελάου, Παντελή (90’ Ανδρέου), Χριστοφίδης (76΄ Λεμονάρης), Αντωνίου, Σωτηρίου

Δειτε Επισης

«ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, ΑΕΚ αξίζατε να κερδίσετε»
Βραβεύει τους κορυφαίους των κορυφαίων η ΚΟΠ
Η απουσία του Σα Πίντο από το πάρτι του ΑΠΟΕΛ και η δικαιολόγηση Πετρίδη
Η τοποθέτηση Πετρίδη για τον Σα Πίντο-«Ορίστηκε συνεδρία, είμαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο»
Νίκη για τον Απόλλωνα επί του Οθέλλου, ισόπαλες Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Χωρίς τον Σα Πίντο η φωτογράφηση του ΑΠΟΕΛ-Όλο και πιο κοντά προς την έξοδο
Ονειρικό ντεμπούτο με γκολ στη Serie A για τον Ζανό Σάββα
Τιμήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα ο Κίσσας-Αποχώρησε από το γήπεδο με δάκρυα (pics)
Συνεχάρη τον Σα Πίντο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λουίς Φίγκο
Σα Πίντο: Έχουμε μία θέση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ