«Βόμβα» Αναστασιάδη: Διαγράφηκαν χρέη 19,5 εκατ. ευρώ!

Προσκεκλημένος του ΑΠΟΕΛ στην αποψινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 91 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρήκε τον τρόπο να επεκτείνει το γιορτινό κλίμα και στα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά σωματεία.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Lemon Park ο Νίκος Αναστασιάδης προχώρησε σε μια αποκάλυψη που ισοδυναμεί με χαράς ευαγγέλια για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
 
«Θα ήθελα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 91 χρόνων του ΑΠΟΕΛ, αλλά και γενικότερα αναφερόμενος στα σωματεία μας, να πω ότι σήμερα το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε τη διαγραφή €19.500.000 οφειλών στο ΦΠΑ και άλλες κρατικές υπηρεσίες», ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφαιρώντας έναν πολύ σημαντικό οικονομικό βραχνά από τα ποδοσφαιρικά σωματεία.

Δειτε Επισης

Στοπ της Ουνιόν στην Μπάγερν-Νίκη της Άουγκσμπουργκ επί της Βόλφσμπουργκ
Ο Καραλής πήδηξε ξανά στα 6μ στην Ουψάλα και απόλαυσε ένα λαχταριστό μπέργκερ (pic)
BINTEO: Η χειρονομία του Ναν με τα μεσαία δάχτυλα που έφερε έκρηξη στο ΣΕΦ
Κακό κλίμα ανάμεσα σε παίκτες της Ρεάλ και τον Βινίσιους (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ της χρονιάς με ψαλιδάκι εκτός περιοχής στην Ελλάδα
Σάλος στο Μεξικό-Το θρυλικό Estadio Azteca αλλάζει όνομα προκαλώντας την οργή των φιλάθλων
Σήκωσε το γάντι ο Αταμάν-«Καταλαβαίνω το άγχος σου, όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος»
Εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ-Πληροφορίες για αποστολή πρότασης από επιχειρηματίες στον Πρόδρομο Πετρίδη
Ιστορικός Κεσίδης-Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Κύπρο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Αναβολή στην επιστροφή του Νειμάρ στην εθνική Βραζιλίας λόγω τραυματισμού