Όταν ο Αυγουστή γρονθοκοπούσε παθιασμένα τις γυάλινες πόρτες στο «ΑΕΚ Αρένα»

Το πάθος του Σωφρόνη Αυγουστή είναι τεράστιο. Το δείχνει σε κάθε του τοποθέτηση και με κάθε κίνησή του στον πάγκο του Απόλλωνα κάθε αγωνιστική.
 
Αποδεικτικό στοιχείο μπορεί να αποτελέσει η αντίδραση του στον αγώνα με την Αμπερτίν, τον οποίο - όντας τιμωρημένος – παρακολούθησε από την κερκίδα του «ΑΕΚ Αρένα».
 
Το γκολ του Zελάγια στο 87' έφερε το ξέσπασμα του Κύπριου τεχνικού, που με απίστευτο πάθος πανηγύρισε σαν τρελός.
 
Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Σωφρόνη Αυγουστή, ο δημοσιογράφος Μάριος Αταλιώτης, γνωστός υποστηρικτής του Απόλλωνα.
 
 
To γκολ αυτό σχημάτισε το τελικό 2-0 για τον Απόλλων που κάλυψε την ήττα 2-1 που δέχθηκαν στον πρώτο αγώνα και πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Θυμίζουμε ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή συμπλήρωσε ένα χρόνο στον πάγκο του Απόλλωνα και θα συνεχίσει στο πόστο του – τουλάχιστον – μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όπως γνωστοποιήθηκε σε ψεσινή (12/15) εκδήλωση της ομάδας της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc