O άνθρωπος που θέλει να δει τον Ρονάλντο στη φυλακή!

Την ώρα που στην Ισπανία συνεχίζονται οι έρευνες για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέπεσε στο αδίκημα της φοροδιαφυγής, χάρη στην καταλανική "Mundo Deportivo" προέκυψαν νέα στοιχεία αναφορικά με την ακρόαση στην οποία πήρε μέρος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της ακρόασης πήρε το λόγο ο Καριδάδ Γκόμες Μουρέλο, επικεφαλής του τμήματος της ισπανικής κυβέρνησης για φορολογικές απάτες, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τον άσο της Ρεάλ ζητώντας τη φυλάκισή του.

"Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έπρεπε να καταλήξει στη φυλακή. Ειλικρινά, έχουμε στη φυλακή ανθρώπους που δεν έχουν δηλώσει 125.000 ευρώ.

Η απάτη από την πλευρά Κριστιάνο είναι σημαντική. Η διάπραξη τουλάχιστον τεσσάρων φορολογικών αδικημάτων έγινε εσκεμμένα, δεν αποτελεί τεχνική απόκλιση όπως ισχυρίζεται η υπεράσπιση του παίκτη.

Ο Ρονάλντο χρησιμοποίησε φορολογικούς παραδείσους για τη φορολόγηση των δικαιωμάτων της εικόνας του", είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ακρόασης, με τον CR7 να αντιμετωπίζει κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 15.000.000 ευρώ!

Πηγή: contra.gr

Δειτε Επισης

Πήγαινε να πάρει το πλοίο για να γυρίσει στη Βρετανία ο Ζότα-Είχε κάνει εγχείρηση, δεν μπορούσε να πάει αεροπορικώς
Σπαρακτικό αντίο του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζότα-«Δεν βγάζει νόημα...»
Νέο βίντεο από το μοιραίο τροχαίο με τον Ζότα-Άμορφη μάζα σιδερικών η Lamborghini
Διήμερο πένθος για τα αδέρφια Ζότα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η UEFA (pics)
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα-Τυλίχθηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό του
Ποιος ήταν ο Αντρέ Σίλβα που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα μαζί με τον αδερφό του Ντιόγκο Ζότα
Αυτή ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος του Ζότα-Είχε παντρευτεί δώδεκα μέρες προηγουμένως
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο-Σκοτώθηκε ο Ντιόγκο Ζότα σε τροχαίο δυστύχημα
H Nάπολι ετοιμάζει κίνηση για τον Λούκμαν
Ο Λούνα «καθάρισε» με δύο γκολ και έστειλε τους Αμερικανούς στον τελικό του Gold Cup