Ομόνοια: Για ποιους κτυπά η «καμπάνα» αποχώρησης

Η επιστροφή του Ιβάιλο Πέτεφ στην Κύπρο δρομολογεί εξελίξεις στο μεταγραφικό προγραμματισμό της Ομόνοιας.
 
Η απόφαση του Βούλγαρου για απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και ενός επιτελικού μέσου είναι ειλημμένη και ήδη το νέο αφεντικό των «πρασίνων» άρχισε να ψάχνει στο γνώριμο γι’ αυτόν «παζάρι» των Βαλκανίων για αμυντικούς.
 
Η Ομόνοια πάσχει στη συγκεκριμένη θέση εδώ και ενάμιση χρόνο και ο Πέτεφ θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση δύο στόπερ.
 
 
Ο Βούλγαρος προπονητής διέκρινε αδυναμία και στη θέση του επιτελικού μέσου την οποία επωμίστηκαν στο πρώτο μισό της σεζόν οι Άλεξ Σοάρες και Κανού, όμως και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να προσφέρουν περισσότερα ως δεύτεροι ανασταλτικοί μέσοι (οκτάρια).
 
Με την αποχώρηση των Λεάντρο Γκονζάλες και Πιτ Φελτχούιζεν άνοιξε μια θέση ξένη στο ρόστερ (ο Αργεντινός εξτρέμ αντικαταστάθηκε στο ρόστερ από τον Μιχαΐλοφ), επομένως αν η Ομόνοια προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο θα πρέπει να αποδεσμεύσει τρεις παίκτες από το υφιστάμενο δυναμικό, ανεξαρτήτως εάν η μία ή οι δύο από τις τέσσερις προσθήκες αφορούν τους Βύντρα και Τουρέ.
 
 
Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα δώσει στη διοίκηση της Ομόνοιας την τελική «μαύρη» λίστα με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο «Ηλίας Πούλλος» ο Φαμπρίτσιο. Εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Εκίθα δεν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του θα διαβεί και αυτός την πόρτα εξόδου. Για την τρίτη θέση ο λόγος ανήκει στον Ιβάιλο Πέτεφ, ο οποίος θα υποδείξει ποιος ποδοσφαιριστής δεν είναι απαραίτητος στο πλάνο. 
 
Σημαντικό ρόλο στις αποχωρήσεις θα παίξει και το οικονομικό, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εγκλωβιστεί με συμβόλαια παικτών και μεγάλες αποζημιώσεις. 

Δειτε Επισης

Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»