«Είχα πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ αλλά δεν ήταν πολύ καλή οικονομικά»

O Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και την εκπομπή "Νίκη στην Contra" για το τι έφερε το διαζύγιο με τον Πανιώνιο και την πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι.

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό δεν έκρυψε την έντονη επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα αδιαφορώντας για την οικονομική κατάσταση στο τριφύλλι.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή για αυτό που γράφτηκε το καλοκαίρι ότι ήθελε να πάρει μεταγραφή και αν από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να φύγει από τον Πανιώνιο: 

"Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είχε έρθει το καλοκαίρι μία πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα τότε έκρινε ότι η πρόταση δεν ήταν πολύ καλή οικονομικά και για αυτό δεν προχώρησε. Κάθε παίκτης έχει επιθυμία να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα, να κάνει ένα μεγάλο βήμα. Αν είχα πάει στον ΑΠΟΕΛ θα έπαιζα Champions League, μία διοργάνωση που είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά μου, από τη στιγμή που δεν έκατσε η μεταγραφή, ήμουν προσηλωμένος στον Πανιώνιο, δεν άλλαξε κάτι για μένα.

Απλά στα ευρωπαϊκά ματς μετά, μου ήρθε ένας τραυματισμός που μπορεί να ήταν και λόγω κόπωσης από τα προηγούμενα ματς ή από τα ματς των play off την προηγούμενη χρονιά. Δεν είχαμε και πολύ χρόνο ξεκούρασης, δεν είναι ότι είχα ξενερώσει με τον Πανιώνιο, προς Θεού επαγγελματίας είμαι! Κοιτάζω πάντα μπροστά, δεν έγινε η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ ή με τον κάθε ΑΠΟΕΛ, συνεχίζεις. Αν μείνεις εκεί πέρα τότε έχεις χάσει όλο το παιχνίδι, κοιτάς μπροστά να είσαι πάντα καλύτερος. Εμένα δεν με επηρεάσε ποτέ ότι δεν πήγα στον ΑΠΟΕΛ".

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Το πάρτι στη φιέστα, ο τελικός κυπέλλου και το μέλλον του Ζάιρο στην Πάφο
Η απόδοση της Πάφου στη φιέστα τίτλου και το αιώνιο ντέρμπι με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος ο Καρσέδο
Η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Με το Σάκη Ρουβά ξεσηκώνει την πόλη η Πάφος FC-Στο Στέλιος Κυριακίδης η φιέστα του πρωταθλήματος
Στην Cablenet η Ομόνοια 29ης Μαΐου-Κοιτάζουν Γαρπόζη για τον πάγκο
«Είμαστε άψογοι στην οικονομική διαχείριση, δεν χρωστούμε σε τρίτους και η ομάδα μας αποτελεί πόλο έλξης»
Αποχαιρέτησε την Ομόνοια 29ης και συνεχίζει στη Λάρισα ο Πετράκης
Αποχωρεί από την Ομόνοια Αραδίππου και μετακομίζει στο Δασάκι ο Μαρτίνς